Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

16 februari 2010

Kindje doodgeslagen omdat het tanden niet goed poetste

De 20-jarige Amerikaanse zwarte Shawnta Montgomery ( met naam en foto in de krant!!!)is opgepakt omdat ze haar 2-jarig dochtertje afgelopen vrijdag heeft doodgeslagen. omdat ze zich niet gedroeg tijdens het tandenpoetsen.
De vrouw,uit Roosevelt in Long Island was zeven maanden zwanger, maar van een andere vader.uit Roosevelt in Long Island is zeven maanden zwanger, maar van een andere vader, ene Benjamin Smith die zelf ook is beschuldigd van moordpoging, maar voor een ander feit elders.

Sterisliseren / castreren dat tuig, bovenop hun verdiende straf, die wel andere koek is dan hier. Bij herhaling : doodstraf.

Oh ja, het ongeboren kind meteen wegnemen bij geboorte, misschien zelfs nu al met keizersnede. Je weet nooit waar die mensen toe in staat zijn. Er zijn genoeg mensen die daar een kindje willen adopteren en het een goed en liefdevol leven willen geven. Het is te hopen dat dit gedrag niet erfelijk is, maar ik begin te vrezen van wel.

Zou het kunnen dat de journalisten overal ter wereld op zoek gaan naar nog erger nieuw, al was het maar om aan te tonen dat het hier nog niet zo slecht is, dat er overal misdaad is en het nog veel erger elders gesteld is?
Ja hoor, ik ben er zeker van.

Geen opmerkingen: