Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

17 februari 2010

Moslims mogen bodyscanners luchthaven niet gebruiken


Het zat eraan te komen.
Ze denken zoals in de middeleeuwen, dat ze dan reizen zoals in de middeleeuwen, met een kameel of op een ezel.
Eigenlijk mag reizen met de auto ook al niet want die staat niet in de koran vermeld.
Eens benieuwd wat de poco dhimmies daar gaan op vinden als reactie, om toch niemand op zijn pik te trappen?
En ja hoor:, daar is al een eerste dhimmiereactie:"Wat ons betreft, speelt de kwestie niet. En wie toch moeite heeft met de scan hoeft er niet doorheen en kan ervoor kiezen om zich te laten fouilleren", klinkt het bij de Nationaal Coördinator Terrorisme Bestrijding in Nederland.
Een vliegtuig naar Turkije of Marokko, en eigenlijk geen enkel vliegtuig vertrekt dan nog op tijd. Of gaan ze moslims verplichten een dag eerder in te checken en op de luchthaven in afzondering te blijven? Ik betwijfel of ze zich naakt zullen laten fouilleren, want ook dag mag niet volgens de koran.(stel je voor)

Ook voor hen nooit meer een Röntgenfoto of de ziekenhuisscanner in wanneer ze ziek zijn, evenmin antibiotica uit onreine schimmels. Allah moet ze maar helpen. ( allah met een hoofdletter geschreven, niet uit respect, maar omdat het het begin van een zin is)


Als ze niet door de scanner willen is een oplossing: aparte vliegtuigen voor moslims en niet moslims, met aparte incheckbalies en terminals gefinancierd door hun islamparadijzen, met aan boord de projectie van de halal film "Back to the past" met in de hoofdrol mohammed.
(..... Oh ja dat mag niet. Afbeeldingen van moslims mogen eigenlijk ook niet, en zeker niet van de profeet of iemand die zijn naam draagt.)
Maar ook apparte bussen en aparte treinen ( al lijkt dat onmogelijk) Dan hoeven ze nooit meer naast een kafaar te zitten en alcohol zien drinken. De apartheid krijgen ze , die zoeken ze al lang zelf.
Volgende keer op reis met Air Taliban.
wij zouden ook kunnen eisen in alle vervoermiddelen: Geen moslim aan boord!
Alaaf hoe akhbaar!!

(http://www.vandaag.be/buitenland/27617_moslims-mogen-bodyscanners-luchthaven-niet-gebruiken.html )

Geen opmerkingen: