Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

22 februari 2010

Ook de paus wilt niet in zijn blootje

De paus treedt de moslims bij.
Hij vindt namelijk een bodyscan zoals op luchthavens te bloot.
Ik had ook niet anders verwacht van een man die zijn hele leven in een jurk rondloopt, celibatair afscheid heeft genomen van de echte wereld om een andere denkbeeldige te gaan verheerlijken en imaginaire en dode  wezens te gaan aanbidden.
Iedereen, zonder onderscheid in rang, status, kleur, geloof moeten door de bodyscan en moeten desnoods gefouilleerd.Dus ook de koning, Obama en de Paus. Anders reizen ze maar niet meer. Trouwen bij iedereen kan een vijs los komen te zitten, nietwaar?.
Wie wil er morgen nog op een vliegtuig stappen samen met baardmensen in jurk en vrouwen in burka zonder de meest  grondige controles? Niemand denk ik, en dat weten de luchtvaartmaatschappijen en de diensten voor toerisme (zelfs die van Egypte en Rome) ook wel.
Als ze de scannercontroles weigeren moeten ze ook nooit meer in de medische scanner of op medisch onderzoek bij de dokter. Dan moet hun imaginaire god hen maar helpen. Het bewijs dat er geen god bestaat zal dan snel geleverd worden zelfs al is het de paus.
Ook allah heeft de moslims ook niet bepaald geholpen, ze wonen in een woestijn, ze sterven nog meer door eigen bommen dan door Amerikaanse, ze ondergaan een tsunami Indonesie tot een een instorting van een minaret in Marokko, zonder dat hun god ooit ingreep. Natturlijk zullen hun kromme geesten dit wel ombuigen in de zin van: "De heer riep hen tot zich om in het paradijs te komen wonen."
Ik kan er niet genoeg mee lachen met dergelijke onzin, en ik hoop jullie ook niet..

Geen opmerkingen: