Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

15 februari 2010

Centrum Gelijke Kansen gaat discriminerende portiers aanpakken

Om verwarring te vermijden: Links is de komiek Tommy Cooper, rechts de komiek Youssouf De Witte. Mocht Tommy nog leven, Youssouf zou er niet kunnen mee lachen. Er kan er maar één de grootste lul zijn vindt Youssouf. .... Dat vinden wij ook!
http://www.gva.be/nieuws/binnenland/aid902624/centrum-gelijke-kansen-gaat-discriminerende-portiers-aanpakken.aspx
Dat Youssouf De Witte van de nationale Securitate al eens probeert om moslima's met en zonder hoofddoek toegang te laten krijgen tot de eigen allochtone theehuizen waar hij ook thee gaat slurpen. Dat hij daar in zal slagen is zeer te betwijfelen. Daarna mag hij proberen of er homo's binnen mogen. Daarna ken ik nog andere spannende opdrachten voor zijn spionnencentrum.
Dancing- en dicotheekuitbaters weten: 'jongeren' binnenlaten (je weet wel waarvoor die aanhalingstekens staan) die de meisjes lastig vallen of boel zoeken, al dan niet met het gedoogde steekwapen, betekent: failliet.
Als de portiers iedereen beginnen binnenlaten verdwijnt het volk, en dus als Youssouf het de ondernemers moeilijk maakt dan worden het allemaal privéclubs zoals de vrijmetselaarloges of de Lions clubs.
Youssouf De Witte kent die clubs wel en hoe je er binnen raakt, nietwaar Youssouf ?

Geen opmerkingen: