Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

16 februari 2010

Het is hier alle dagen carnaval

In dit deel van Europa zeker
Dit is het einde, dat doet de deur dicht, hier zijn geen woorden voor, dit is geen tralalalalala, dit is geen tralalalala... Alaaf oeh Akhbaar!

De Nederlandse gemeente Gouda heeft tijdens de eindejaarsfeesten Marokkaanse jongeren betaald om geen rellen en keet te schoppen die dagen. Het is rustig gebleven en dus vindt de gemeente haar opzet geslaagd.
De VVD (VLD) vindt een afkoopsom betalen voor rust op straat, zonder procedures, niet kunnen. (nvdr Met procedures wel dan?).
De Marokkanen dagen voordien al herhaaldelijk voor aanvallen en rellen gezorgd.
Eind december bekogelden ze met sneeuwballen - in feite ijsballen - auto's en voorbijgangers. De groep heeft openlijke geweldpleging, vernieling en overvallen op zijn actief.

De gemeente geeft toe dat er geld gegeven is, maar daar moesten de jongeren wel een "begroting" voor indienen, met het nodige budget voor een diskjockey, eten en drinken. Het feest was volgens de gemeente een succes. "Achteraf hebben we vijf Marokkanen nog een boekenbon gegeven". .

Het is al zo erg dus, dat ze de criminelen gaan betalen nog voor ze een overval hebben gepleegd.
Het is als de marine die tegen piraten wordt ingezet. Om de piraterij te stoppen mogen ze het losgeld overbrengen. Schieten op piraten met het moderne tuig waarvoor we belastingen betaalden dat kan niet, daar bovenop moet nog meer belastingen om niet te schieten.

In Nederland of hier in dit onland: het loopt vol politici die eigenlijk sociale werkers en Prinsen Carnaval zijn.
Op wie hebben de mensen hier of ginder gestemd dat er zulke lui ons leven mogen verpesten, ons alle dagen een oor bij aannaaien zonder respect voor ons zweet en dat van onze ouders.
Door rust te kopen zijn de eencelligen overtuigd dat ze ons, de bevolking, een dienst hebben bewezen..
Grote problemen over het gat in de begroting ( kan dat wel een gat in een gat?) de lege pensioenkas, het wanbestuur en de chaos bij nmbs , justitie, financiën.... Wie heeft er de voorbije eeuwen geregeerd, het probleem gecreëerd, en het nooit opgelost?
De ex ministers van pensioenen, begroting, nmbs post justitie enz zitten nog steeds in het parlement en de regeringsbanken.
Waarom zijn de mensen nu bang van de enigen die onomkoopbaar de verandering willen en kunnen brengen?
Is het de Goudse manier waarmee de kiezers dit land en dit volk van de kaart wilt laten halen?
Er is een oplossing voor onze problemen:
-Het Vlaams Belang is niet tegen een verkeerde kleur, maar tegen verkeerd gedrag! -Het is niet tegen migratie maar tegen te veel, en zeker te veel van hetzelfde.
-Het is niet tegen Walen, maar tegen wanbestuur en voor Vlaanderen
-Het is niet tegen een onafhankelijk Wallonië, als het kiest voor een onafhankelijk Vlaanderen.
-Het is niet tegen Albert en Paola, maar tegen een monarchie en adel.
-Het is niet tegen vakbonden en sociale voorzieningen, maar tegen fraude, misbruik, verspilling en corruptie
Het is mogelijk alles te veranderen en een goede toekomst te vrijwaren, want wij zijn het Volk!

Geen opmerkingen: