Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

04 februari 2010

Politie controleert met verrekijker of u gordel draagt

http://www.vandaag.be/binnenland/26520_politie-controleert-met-verrekijker-of-u-gordel-draagt.html
Zozo, dat is waar ze zich mee bezig houden, of moeten houden: geld plukken bij de Vlamingen. Zijn er ook zulke acties in Wallonië? Nee natuurlijk niet!
Natuurlijk wisten we dit al, maar het herbevestigt nogmaals onze kennis en gelijk.
Zouden ze niet beter ingezet worden in Brussel of Antwerpen waar het alle dagen brandt, of zijn het doetjes en vrouwen die zelfs door 12-jarige criminelen worden weggeblazen en uitgemaakt worden voor homo of hoer, waarna ze in depressie wegvluchten.
Nee, hier bestaat bij de Vlaamse bevolking geen begrip voor dit soort acties en voyeurisme, daarvoor betalen wij niet zoveel belastingen!

1 opmerking:

lieve vandenhoudt zei

Inderdaad, waarmee amuseren ze zich. Een Marokkaan kunnen ze niet aan, maar een brave burger die zijn gordel vergeet, die willen ze pakken. Met een verrekijkertje nog wel. Een hoop missers en blunders gaan er komen, want lage gordels zijn onzichtbaar!