Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

04 augustus 2009

Minister De Clerck op reis naar Patagonië, Van Rompuy duikt onder?

Er lopen nu in Brussel drie personen meer in boerka rond. Zijn het multicul-verrijkers? Jazeker, want zopas raakte de identiteit van de criminelen bekend:Oussama Trimini Langeri (28), Youssef Oulad Has Chaib (27) en Abdelhakim Akil (27). De twee bevrijders met vuurwapens waren ook aanhangers van de godsdienst van de vrede, die verwacht werden onze economie te komen versterken en voor de oudjes zouden zorgen.

Regering, Justitie, Binennlandse zaken moeten dringend gekuist worden.Er moeten strengere selectie/aanstellingscriteria komen voor rechter, advocaten en top van politie en leger. Laffe generaals hebben een laf leger! De gewone ECHTE politieman en burgers riskeren weer eens hun leven.
Wollige De Clercq en incompetente politici die deze criminelen al jaren importeert, pampert en laat lopen: NEEM ONTSLAG EN KOM NOOIT MEER TERUG !!!

Mocht de politie ze niet doodschieten, of hadden ze geen kogels gekregen?
Volgens de richtlijn van de politietop met hun harem zelfbenoemde secretaresses, niet.
En dat vind ik jammer, want ik zou zelfs de para's inzetten.

Er worden steeds meer sociaal assistenten, verkeersboeteschrijvers en tengere vrouwtjes van 1m60 ingelijfd bij de politie in plaats van echte venten. Goed voor het straathoekwerk,het pamperen van de allochtone criminelen en het pesten van de belastingbetalers.
Criminelen en terroristen aller landen hebben zich hier via immigratie verenigd.
Ze behouden hun meervoudige nationaliteiten, aliassen en valse documenten om zich snel uit de voeten te kunnen maken. De politie mag papiertjes uitdelken met: "Stoute jongen!" of : "Bevel onverwijld het land te verlaten ". Onverwijld, waar hebben we dat nog gehoord?

Op een internetforum bood iemand Minster De Clerck van Justitie een enkele reis naar Patagonië aan. Een aantal andere reageerders organiseerden een collecte om ook de andere regeringsleden op reis te sturen.
Aan Premier Van Rompuy en zijn vrouw moet er geen ticket geschonken worden naar de woestijn van Australië. Ze zijn daar immers al uit vrije wil naartoe getrokken. Wij vragen hun om niet meer terug te keren klonk het.
De Australische regering wist nog niet of ze het toeristenvisum wel wilden omzetten in een permanente verblijfsvergunning; Een woordvoerder van de Australische regering zei dat zoiets alleen kon overwogen worden wanneer ze in de woestijn bleven wonen, maar vermoedde dat de kans groot was dat ze uitgewezen zouden worden gezien het schenden van de Vlaamse mensenrechten en het politiek en administratief saboteren van een bevriende staat.
De regering van Noord Korea kondigde meteen aan asiel te willen verlenen aan de twee belgische vluchtelingen.
Een belgisch advocatenbureau dat gespecialiseerd is in asielkwesties adviseerde Van Rompuy en echtgenote hun papieren te verliezen, en onder te duiken als "Sans Papiers". Van Rompuy beraadt zich.
Filip De Winter meldde nooit een procedure te aanvaarden voor een uitlevering aan Vlaanderen.

1 opmerking:

Anoniem zei

lol, tof geschreven