Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

23 augustus 2009

Carl De Schutter vrij?


Ze gaan die man binnenkort toch niet vrijlaten zeker?

De familie Van Noppen mag er dan al, murw geslagen door wat er hun in het verleden werd aangedaan, in berusten dat hij vrijkomt, IK NIET!

Die moordenaar wordt binnen de kortste keren weer een bedreiging voor de brave burgers, wat de psychaters ook mogen vertellen. De recente diefstalhistorie cq onderbroekenaffaire in de gevangenis van Hasselt is slechts een voorproefje en een bagatel tov het gevaar dat hij reëel voor ons in petto houdt.

Wij zijn even streng voor iedereen. Wij beoordelen mensen niet op hun kleur maar op hun gedrag, al willen kwade tongen en het spionnencentrum van Youssouf De Witte het tegenovergestelde aan de mensen wijsmaken uit zelfbehoud.

5 opmerkingen:

Fee zei

Meneer De Schutter (wat een naam) is waarschijnlijk onderbroekenverzamelaar, liefst van die exemplaren met bruine streep, voor de goede smaak (ahum).

Zulke figuren zouden nooit meer vrij mogen gelaten worden, die verdienen dat niet, ja, menselijkheid gaat hier te ver. Erg voor de familie, in 't bijzonder de kinderen dat de doder van hun vader als een vrij man (met onderbroek) over de straat loopt. Je zou voor minder naar een wapen grijpen en recht laten geschieden, nl een kogel voor deze gewetenloze bandiet.
Als hij vrij is mag je hem zelfs geen moordenaar meer noemen want dan stoppen ze jou zelf in de bak, wegens belediging en smaad aan een vrije burger.
Ze zijn hier veel te lief voor crimineel gespuis, en die schurken weten dat maar al te goed. Gevolg is: er komen alsmaar meer bandieten bij, want risicoloos "beroep".
STEM VB!

krisje zei

Beste Fee,1:Carl De Schutter is NIET de MOORDENAAR van Mr VAN NOPPEN.Carl was een tussenpersoon.Trouwens de MOORDENAAR is al meer dan 1jaar vrij,alsook de andere medecompaan.Dus Carl verdient het om ook vrij te mogen komen na 14jaar opgesloten te zitten.Maar het Belgisch rechtsysteem is zo krom als het maar kan.En nee hij zal niets meer doen,14jaar is lang genoeg gestraft.PEDOFIELEN en VERKRACHTERS mogen nog eerder uit???dat is veel erger.dus denk eerst eens na eer je zo een reactie op internet plaatst.Ge kent hem niet eens.Ik ben zijn vriendin en zal het dus wel beter weten.Idereen verdient een 2de kans.Dus hopelijk zal het Belgisch rechtsysteem ??dan ook eerllijk moeten handelen,en ook CARL inderdaan vrijlaten,zodat we verder kunnen gaan met een normaal leven.kris

marc zei

ik walg van mensen die oordelen over iemand die ze niet kennen
ik ken carl persoonlijk en ik denk om een wapen te leveren zit hij nu 14j en als je ergens wil op reageren fee informeer je dan eerst goed want de dader is al even vrij maar ja zal jij wel weten als je goed geinformeerd was
en jij van een gevaar maar zou men u niet opsluiten als jij spreek van een wapen te nemen ben jij een echt gevaar dat achter de trallies moet zo dat er niets kan gebeuren en hopen dat ze niet de braaf zijn voor u

Anoniem zei

Geen oordeel vellen over iemand die je niet kent !! wat de familie van Noppen is overkomen vind ik zeer erg !! maar ieder persoon verdiend een tweede kans , ook Carl De Schutter !! voor wat zit hij nu al die jaren in de gevangenis : voor het leveren van een wapen!? ik wil "ze" geen eten geven , de personen die wapens verhandelen in Belgie !! ik denk dat hij zijn lesje wel geleerd zal hebben en nu de juist weg zal bewandelen ! en sorry maar ik spreek uit ondervinding .

Anoniem zei

Het bewijst nog maar eens dat het gerecht in Belgie een lotto is: men doet gewoon wat men denkt te doen,de moordenaar is allang terug vrij en al lang terug opgepakt voor andere zaken,
Het gerecht treedt nu zelf op als beul,Rechters,zijn jullie zelf niet beschaamd om die persoon zo lang op te sluiten?
Ik ken de familie De Schutter,het is zelfs zo dat niet alleen Carl er moet aan geloven maar ook dat zijn broer gewoonweg wordt geterroriseerd door de overheid,die trouwens niks met de hele affaire te maken heeft