Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

28 augustus 2009

Brussel brandt!

Verschillende rellen deden zich deze week in Brussel voor, en het gaat van kwaad naar erger. Een crimineel hoogtepunt na de vele gewelddadige overvallen, ontsnappingen, verkrachtingen, kleine en grote mishandelingen en zelfs moorden. Voor 80% gepleegd voor allochtonen, waarvan het grootste deel islamitische maghrebijnen. De politie is bang, de regering zwijgt, het volk is boos. De no go zones waar de imam, de burka, de clandestiene sharia en de vrouwenonderdrukking en eremoorden regeren zijn in ruil voor de stemmen uit die gebieden gedoogd. Wat een overwinning voor de Islam. Wees gerust, heel de islamitische wereld spreekt er nu van, en niet in afkeurende termen, behalve wanneer er een VRT microfoon onder de neus wordt gedruk. Zelfs in dit laatste geval gaat men niet over tot een veroordeling maar gaat men ons nog een schuldcomplex proberen aan te praten, of er extreem rechts en het Vlaams Belang bij te sleuren; en dat lukt bij sommige mensen nog steeds.
In Libie zou het tuig door Khadaffi persoonlijk en met fanfare aan het vliegtuig worden begroet en bejubeld door het moslimvolk.

Ondertussen zit ons operationele leger, dat we steeds verder afbouwen, en nog enkel dienst doet voor de parade op 21 juli, in Afganistan, in Kosovo of op een fregat in de Indische oceaan om voedselhulp uit te delen, waterleiding te leggen of losgeld te bezorgen aan piraten.

Voor een betoging van het Vlaams Belang tegen de islam en tegen dit crapuul dat overal uit de riolen opduikt, was er nochtans genoeg politie met paarden, honden,waterkanonnen en wapenstokken. Die werden hardhandig en kordaat aangepakt, want die waren gevaarlijk (??)niet gevaarlijk.

Zet het leger in, de para's, kuis elk huis uit, verjaag de ratten uit de riolen en stuur ze terug naar hun land van oorsprong, desnoods met familie die vaak ook schuld hebben aan hun crimileel gedrag.
Alleen de brave mensen die hier legaal en zonder leugens en valse papieren zijn binnengekomen mogen een kans maken hier te blijven,nadat ze zich volledig hebben aangepast. Asielzoekers moeten terug naar hun land zodra de situatie is genormaliseerd, zodat ze plaats maken voor andere mensen die tijdelijke asiel zoeken. Ginds hebben ze door de taal, de vertrouwde gebruiken en de nog aanwezige familie, geen probleem om snel te reïntegreren in de maatschappij.
Hulp en asiel zijn geen levenslang recht, hen onderhouden kan en mag voor ons geen levenslange plicht zijn. Waar zijn onze mensenrechten? Of hebben wij alleen maar het recht om te betalen en onze mond te houden?
En de politie; begrijpelijk dat die nu moet gaan lopen, nadat men jaren de jihad heeft laten aanzwellen, nadat men jaren boeven en relschopper terug moest vrijlaten vaak meteen nadat ze waren opgepakt. Begrijpelijk dat de moedigen van toen de handdoek in de ring wierpen, omdat zelfs hun mond open doen voor hen gevaarlijker was dan harem-secretaresses benoemen bij de top, het schenden van de scheiding der machten, of het zich als rechter laten omkopen.
Laffe generaals hebben een laf leger!.
Waarvoor hebben ze een pistool bij? Schiet verdomme op die bende, niet in de lucht!
Dat is het enige signaal dat ze begrijpen. Het aanbieden van de andere wang en de apeasement hebben gefaald.
En wij ons hele leven maar betalen voor onze veiligheid terwijl ze ons bovendien alleen maar plukken met allerhande parkeerboetes .
Schaf politie en het leger dan af, dan koop ik voor mij en de familie zelf het modernste wapentuig. Ca suffit, Le Kaercher contre la racaille.

Allemaal de wapens ingeleverd beste Vlamingen? Ook het waterpistool en het piratenzwaard van de kinderen afgepakt?
Nu heeft enkel het tuig nog wapens, en de leerschool om ermee om te gaan!

Alle poco's, multicullers en wollige ministers moeten weg van de macht, dat ze eens echt gaan werken! In de bouw zoeken ze er nog veel die zand scheppen en stenen dragen!

Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'
Vertaling
Indien je niet wilt vechten voor de juiste zaak, wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; indien je niet wilt vechten wanneer je overwinning zeker is en niet te kostelijk, dan kun je op een moment aanbelanden dat je moet vechten wanneer alle kansen tegen je zijn, en er slecht een kleine kans tot overleven is.
Er kan ook nog een slechter geval zich voordoen: dat je moet vechten waneer er geen enkele hoop meer is op overwinning, omdat het beter is te vechten en te sterven dan als slaven te leven.

Voor wie stemden jullie de laatste keren?

Links naar andere artikels, reportages en video:
http://blog.seniorennet.be/angeltjes/archief.php?ID=423252

http://www.hln.be/hln/nl/957/Belgie/article/detail/982749/2009/08/28/Zware-rellen-tussen-jongeren-en-politie-in-Molenbeek-en-Anderlecht.dhtml

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=DMF28082009_015

Geen opmerkingen: