Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

16 september 2007

Respect

Uit respect voor de ontvoerders van haar zoon droeg moeder De Boeve een hoofddoek in Iran.De boevenstaat hoopt dat Stefaan nog eens terugkomt, of een andere maloot.
Als een of andere olympische held of een ontdekkingsreiziger werd hij opgewacht, en daalde hij handen in de lucht van de trap van het vliegtuig neer. Zo werd hij dus gefotografeerd en verslagen door de pers.
Stefaan De Boeve verkondigde alles nog eens bagateliserend, dat het eigenlijk allemaal wel mee viel, hij goed behandeld werd,en zeker zijn auto gaat terughalen. Alsof hij daarna besefte dat hij de belastingbetaler schoffeerde , antwoordde hij op de vraag of hij nu nog zo'n reizen zal ondernemen, aarzelend ," Ja maar daar moet ik nog eens over nadenken". Natuurlijk springt die weer in de cactussen. Het is immers een Jackass. Misschien kelen ze hem dan wel, en moet hij niet meer gered worden, en moet zijn moeder dan een laatste keer een hoofddoek dragen bij de afhaling van zijn lijk. (als ze het al zouden vinden)
Hij lijdt beslist ook aan het Stockholmsyndroom en moet dringend opgenomen worden in een Psychiatrische kliniek.
En de Gucht denkt zijn door de staat betaalde PR stunt binnen te hebben, maar veel Vlamingen hebben dat al door.
Wie betaalt al die foliekes van die multiculbende? Juist, u heeft het geraden!

Geen opmerkingen: