Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

07 september 2007

Geen oorlogsmisdadigers bij ons?

In Nederland zijn ze er achter gekomen dat duizenden asielzoekers eigenlijk oorlogsmisdadigers zijn. Het was, ik dacht dinsdag, in het programma Nova op Nederlandse TV.
Alleen al meer dan 1000 Afghanen worden door de bevoegde diensten aanzien of verdacht van oorlogsmisdaden, en dan hebben we het nog niet gehad over asielzoekende criminelen uit duistere Afrikaanse republieken, oorlogsgebieden en maffiaparadijzen, waar alleen hij die moordt, steelt, brandt en verkracht aan voldoende geld geraakt om naar hier te komen.
Wat blijkt nu, dat Nederland die niet kan terugsturen en dan maar hier houdt, zogezegd omdat hen in hun land een ernstige straf te wachten staat, anders dan die in hun Nederlandse vier sterrenhotels met door de belastingbetaler betaalde begripvolle en ondersteunende sociaal werkers en advocaten. Tja zei de mensenrechten expert " We zouden ze hier kunnen vervolgen en veroordelen, maar wij kunnen moeilijk aan schriftelijke bewijzen geraken uit die landen, en we kunnen toch niet ginder bewijzen opvragen of zoeken, niettegenstaande er vaak zeer veel aanwijzingen zijn."
En hier? Zijn er hier geen? Of is het zoals de radioactieve wolk van Tsjernobil die overal fall out veroorzaakte maar volgens de "experts" België als een eiland ontzag?
Nee, we zijn voortdurend gedesinformeerd, en als er niet over gepraat wordt is er geen probleem denken de linkse bendes en louche advocaten.
Natuurlijk zijn die hier aanwezig, ze hebben hier zelfs hun hoofdkwartieren, kort bij het politiek kloppend hart van Europa.
Gelooft de Vlaming ( of voorlopig nog de Belg), dat criminelen en terroristen overal ontdekt worden en toeslaan, maar dat het hier nog wel meevalt?
Er is nog maar één methode: onze grenzen moeten dicht en alle criminelen buiten!

Geen opmerkingen: