Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

18 september 2007

Multiculfiguren hebben enkel een zieke rechter hersenhelft

Ik val regelmatig van mijn stoel van verbazing wanneer een landgenoot simplistisch, en enkel in éénrichtingsverkeer, iets uit zijn enig overgebleven, zelfs zieke rechter hersenhelft produceert, wat zoals u wellicht weet, dan uitsluitend de linker zijde van zijn lichaam aanstuurt .
Deze mens kan er dus helemaal niet inkomen dat er een linker hersenhelft bestaat, en dat er zelfs mensen bestaan met twee gezonde hersenhelften. (Mijn excuses voor de mensen die echt een hersenziekte hebben)
Onderstaand een bijna wetenschappelijk specimen van dit syndroom uit de lezersbrieven van het Nieuwsblad/het volk op 17/9/07, naar aanleiding van het topic rond de familie De Boeve en De Gucht. :

Quote
zoals het moet

Dit is zoals het moet.U aanpassen aan de zeden en gewoontes van het land waar u zich bevindt. Ieder land,streek overal ter wereld heeft zijn eigen gewoontes en gebruiken.Als je je daaraan aanpast en ze respecteerd ben je overal welkom,waar ook te wereld en zal je merken hoe gastvrij alle volkeren zijn.Maar dat gebeurt nu veel te weinig ,in welke richting ook.kortom respecteer de gebruiken van de plaatselijke bevolking en je bent overal een graaggeziene gast.
Unquote


Mijn reactie op deze post op het forum:

Niet wederzijds en bovendien achterlijk
Waarom passen zij hun gebruiken niet aan als ze naar hier komen, zelf op de vlucht voor onderdrukking?
Vele van die gebruiken zijn bovendien achterlijk, gebaseerd op een sprookje bedacht door jaloerse en oorlogszuchtige mannen rond een kampvuur in de woestijn 15 eeuwen of langer geleden,met het doel anderen en vooral vrouwen te onderdrukken of te overheersen.
Toen ontstond het echte racisme dat nog steeds niet is uitgeroeid.
Zou jij je dochter uithuwelijken aan zo'n figuren, zelfs al betalen ze een gigantische bruidsschat?
Indien ja, hoop ik dat je regelmatig eens Iran, Irak of Afghanistan gaat bezoeken met je familie.
We zullen je niet komen terughalen uit het paradijs. Beloofd.
Einde van mijn reactie.


Wat als een sprookje werd verkocht eindigt straks misschien als een nachtmerrie
De Vlamingen blijven niet dom. Ze zijn het spuugzat die figuren, die platte opportunistische regimepolitici die ons vertellen wat we mogen denken en zeggen.
Als er ergens een revolutie plaatsvindt is het zeker in de geesten van de mensen.
Volgende verkiezingen weer wat minder VLD ers in het parlement en De Gucht samen met zijn ambitieuze zoon,die de dynastie van de poenpakkers wilt verder zetten, in de vergeetput.

Geen opmerkingen: