Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

17 september 2007

Aangepast: Familie De Boeve op bezoek bij de boeven

Ik zou harder kunnen lachen met zo'n titel, ware het niet dat ik mij realiseer dat we voor dit stripverhaal zwaar moeten afdokken.
Met het geld dat aan deze PR stunt en een mafkees verkwist is hadden ze hier een paar echte pechvogels kunnen helpen of wat achterstand wegwerken in de opvang.
Voor dit geld moeten vrijwilligers duizenden azalea's verkopen voor Kom op Tegen Kanker, de MS liga, of de bejaardenzorg.

En aan die boeven daar heeft De Gucht "een enveloppe " met geld gegeven ( en dat is wat boven de tafel gebeurde.)

Warm van de pers:
"De Franse minister Bernard Kouchner van Buitenlandse Zaken heeft in interviews gewaarschuwd voor oorlog met Iran over zijn nucleair programma. "We moeten ons voorbereiden op het ergste, en het ergste is oorlog", zei hij gisteravond op de Franse radio en tv.

De Veiligheidsraad heeft Iran al twee keer sancties opgelegd omdat het land niet wil stoppen met uraniumverrijking.

Vooral het Westen vreest dat Teheran werkt aan een kernwapen. Iran zegt slechts vreedzame, civiele doeleinden na te streven met zijn nucleair programma.

Kouchner overlegt maandag in Moskou over nieuwe sancties tegen Iran. Het is lang niet zeker dat Rusland en China hiermee instemmen. Het is niet uitgesloten dat de Verenigde Staten en de Europese Unie daarop besluiten Iran eenzijdig nieuwe sancties op te leggen."

Met het geld, ruim 400,000 € zonder enorme diplomatieke kosten, kunnen ze in Iran alvast wat bazooka's, Kalasnikovs en Semtex voor bommen te kopen, en helpen we zo de Jihad korter bij haar doel.
Want wie gaat dat echt controleren in Iran? De VN die ook nu al geen greep krijgt op het regime en beperkt wordt in haar bewegingen en onderzoek, en ja flink om de tuin geleid wordt? Kijk maar naar het nucleair programma.
En laat ons maar eens nadenken: is het Iran van vandaag wel geïnteresseerd in het stoppen van de drugstraffiek, de bondgenoot bij uitstek voor het ondermijnen van het Westen en het verwerven van bergen geld. Na olie waarschijnlijk de belangrijkste inkomstenbron.
We worden in Iran ferm uitgelachen. Wie is eigenlijk fout als er morgen maar één dode, waar ook ter wereld, valt met wapentuig dat wij hebben gesponsord. Het moet egocentrische figuren als De Boeve en De Gucht.een rode (of blauwe) rotzorg zijn.
Mocht De Gucht dit wel uit het gat in de begroting halen? Moest hij daarvoor geen toestemming en verantwoording vragen? Gaat hij nog verantwoording komen afleggen in het parlement voor de TV ?
Wat als een sprookje werd verkocht eindigt straks als een nachtmerrie
De Vlamingen blijven niet dom. Ze zijn het spuugzat die figuren, die platte opportunistische regimepolitici die ons vertellen wat we mogen denken en zeggen.
Als er ergens een revolutie plaatsvindt is het zeker in de geesten van de mensen.
Volgende verkiezingen weer wat minder VLD ers in het parlement en De Gucht samen met zijn ambitieuze zoon,die de dynastie van de poenpakkers wilt verder zetten, in de vergeetput.

Geen opmerkingen: