Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

12 oktober 2007

Vuile leugenaars

Mijn vorige post is nog niet koud of ze wordt al en weer door de feiten bevestigd.
Het raakte pas bekend dat men de werkloosheidsstatistieken in Oostende heeft vervalst.
Vande Lanotte, niet de job en de titel van een professor van om het even welke universiteit waardig, komt dat dan nog goedpraten. Ze moeten die man daar nu afzetten en politiek lynchen.
En dan durft die corrupte linkse bende nog commentaar leveren op het Vlaams Belang, en te vertellen dat die niet democratisch zijn?
Men moest daar in Oostende wegens verkiezingsvervalsing de socialisten hun zetels afpakken.
Ik zal eens vertellen wat niet democratisch is:
Het decennia lang al statistieken vervalsen over tewerkstelling, economie, criminaliteit, begroting, immigratie, maar ook de boekhouding.
De schade die ze toegebrengen en gebracht hebben aan de gewone mensen is niet te becijferen.
Ze zijn er voor de mensen beweren ze in slogans.
Fout, ze zijn er om zichzelf te bedienen en doen dat ook al heel lang.
De VLD en de CD&V zijn daarop geen uitzondering.
Doordat zo veel mensen wel iets te danken hebben, aan allerhande politiek dienstbetoon zijn ook die stemmen gekocht. Ze begrijpen niet dat ze zulke vriendendienst en dienstbetoon veel keren zullen moeten terugbetalen.
De boel is hier zo corrupt als in de ontwikkelingslanden van Afrika.

1 opmerking:

Ray van Angeltjes zei

Het ene schandaal na het andere duikt op en de media moffelen het telkens we. Ze doen alsof het een incidentje is en ze blijven terwijl maar schimpen op het Vlaams Belang in hun hoofdartikels, alsof die partij die overal angstvallig buitengehouden wordt, de grote verantwoordelijke zijn is de misselijke valsheid en de zakkenvullerij van de traditionelen ! Dit was een lange zin, ik ben ook behoorlijk geschokt. Dank je, Antoine, doe zo voort !