Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

26 oktober 2007

Great men always manipulated the media to save the world

"Grote mannen hebben altijd de media gemanipuleerd om de wereld te redden."
Dit lijkt een slogan bedacht door de socialisten als excuus voor het lees- en kijkvoer dat ze ons elke dag voorzetten. En zijn ze ons wel aan het redden, en willen wij door hen gered worden?

In werkelijkheid is de titel van dit artikel de uitspraak van de schurk Elliot Carver die dit zegt tegen James Bond enkele minuten voor hij een nucleaire raket wilt lanceren om zo een oorlog te starten. ( Tomorrow never dies)

Het toeval wilt dat ik juist dit fragment zag terwijl mijn zoon die film aan het bekijken was op VT4. Zelf had ik de film al gezien, en die zin was me waarschijnlijk terug ontsnapt ware het niet dat ik een kwartier later op de Nederlandse internetkrant Het Vrije Volk las dat er op 21 october een aanslag was gepleegd op de organisatoren en Anders Gravers van de SIOE / SIAD (Stop de Islamisering van Europa) in Copenhagen. Deze goed geplande en goed georganiseerde aanslag in commandostijl vond plaats in een parkeergarage enige tijd voor er een betoging zou gaan plaatsvinden waaraan de organisatoren van het SIOE/SIAD wilden deelnemen..

Op diezelfde dag werd Stefan Herre van politically incorrect met de dood bedreigd; ook hiervoor was er geen aandacht in de pers…

Er hadden net zo goed doden kunnen vallen, maar het bleef bij een viertal gewonden, de ene al erger gekwetst dan andere. Dit toont aan dat er heel veel moed nodig is om een organisatie als SIOE of een politieke partij als het Vlaams Belang of de PVV in Nederland te leiden en steunen.

Weer weten we, bovenop de kennis van de dagelijkse misdrijven, de gewelddadige rellen in Amsterdam, en Brussel en de verhalen over islamieten die artsen afdreigen en vrouwen hun rechten ontzeggen, wie gevaarlijk zijn en waar het gevaar vandaan komt.

Het geweld komt niet van rechts.
Het gevaar en geweld komt van links, van de Islam, en de massa immigranten en illegalen die zich niet integreren, zich niet houden aan onze regels en dit middels geweld en provocatie alle dagen tonen en ook laten voelen aan zij die de pech hebben in hun buurt te komen.

Maar al even erg, of nog erger is het feit dat deze aanslag in de kranten en de journaals op TV totaal werd doodgezwegen, van het papier en het scherm weg werd gemanipuleerd door mensen die ons enkel vertellen wat we mogen weten, en het politiekcorrecte verhaal van het regime uitdragen.

Wanneer Britney Spears in een hondendrol trapt, of Verhofstadt voor de zoveelse maal weer niets komt vertellen (het wordt veiliger, allez, ge voelt dat toch), dan staat het op de voorpagina.
Dit nieuws over de aanslag mochten de mensen niet kennen want de media moesten de wereld weer redden.

Aan U: zijn zij niet de Elliot Carvers die manipulerend de wereld en de democratie zeggen te redden, terwijl ze zelf de bom ingeschakeld hebben en verder laten tikken.
Ik hoor onze tegenstanders en de verdedigers van de nefaste multicul al zeggen: "maar het komt uit een fictiefilm".
Maar kijk om u heen, herken de manipulatie via de media, zonder u te laten brainwashen, en oordeel zelf wat waar is, en waar het naartoe evolueert.

Ik vraag me af, waar blijft James Bond? Of gaat u er nu zelf ook eens wat aan veranderen; de volgende verkiezingen bijvoorbeeld, of wanneer u nog eens gevraagd wordt Uw portemonnee te openen om een regimekrant te kopen of een of andere TV actie van bekende linkse Vlamingen te steunen?

Mocht het nodig zijn hieronder enkele foto's en enkele "links". ( ik zou liever "rechts" schrijven)

Geen opmerkingen: