Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

02 april 2008

Wie zegt er dat vrouwen een hoofddoek willen dragen.?

Fitna liet niet alle moslimgeweld en moslimdoelstellingen zien. Weer een multiculturele mythe ontmaskerd met een filmpje. Welke vrouw hier in Vlaanderen wilt de leugen van vrijwillige hoofddoeken, niqaab's of burqa's nog geloven en verdedigen? Waar zijn de dolle mina's, de vrouwenrechten activisten, de schreeuwers om gelijke kansen, de feministen. Waar blijft de openlijke verontwaardiging van Miet Smet, Kathleen Van Brempt en andere vrouwelijke politici? Ik als man vindt het in hun plaats nodig om alvast de rechten van mijn vrouw en mijn dochters maar ook alle andere vrouwen, waar ook ter wereld te verdedigen. Vrouwen met eergevoel, die houden van hun vrijheid en gelijkheid, en die niet terug naar de middeleeuwen willen worden gestuurd kunnen in de toekomst beter voor het Vlaams Belang stemmen. De enige partij die echt om vrouwen geeft. Omdat onderstaand filmpje door censuur al snel werd verwijderd plaats ik
het filmpje direct vanop mijn computer.
Hier de melding van censuur op mijn Youtube account:
Woman beaten and forced to wear a niqaab 01:10 Here is shown how women are treated when they don't cover up with a scarf, Niqaab or burqa. Men are allowed to beat their wife, a Here is shown how women are treated when they don't cover up with a scarf, Niqaab or burqa. Men are allowed to beat their wife, and here is one of the life examples. They, and especially women, who say that women wear these clothing out of free will must rapidly change their opinion. Where are the womens liberation organisations, the politicians and the political activists to condamn and forbid completely and everywhere this retarded, repressing and humiliating religious veiling of women. (meer) (minder) Labels: islam womenrights headscarf vrouwenrechten hoofddoek vrouwenmishandeling Aantal keren bekeken: 16 Reacties: 0 Toegevoegd: di 01 apr 2008 17:35:16 PDT Uitzenden: Openbaar Geweigerd (ongepaste inhoud)


.ExternalClass, .ExternalClass h1, .ExternalClass h2, .ExternalClass h3
{font-family:Arial, sans-serif;color:#000;}
.ExternalClass h1
{font-size:24px;font-weight:normal;}
.ExternalClass h2
{font-size:18px;font-weight:normal;}
.ExternalClass h3
{font-size:14px;font-weight:bold;}
.ExternalClass hr
{margin-bottom:10px;height:1px;color:#999;background-color:#999;border:0;}
.ExternalClass p, .ExternalClass td, .ExternalClass li
{font-size:13px;line-height:16px;color:#000;}
.ExternalClass .EC_video_box
{width:120;border:1px solid #CCC;padding:5px;}
YouTube Broadcast Yourself™
Beste lid:
De onderstaande video is om zijn ongepaste aard verwijderd nadat deze door leden van de YouTube-community is gemarkeerd en door YouTube-personeel is beoordeeld.
Woman beaten and forced to wear a niqaab: http://www.youtube.com/watch?v=mJGKh6JRuLI
Raadpleeg onze Gebruiksvoorwaarden, Communityrichtlijnen en het Helpcentrum voor meer informatie over welk videomateriaal wel en niet is toegestaan op YouTube.
- Het YouTube-teamMeer schokkende filmpjes zullen volgen. Ik hoop dat de bezoekers een sterke maag hebben.

Uit mijn archief van vorig jaar putte ik nog dit verhaal kompleet met foto. Nee curieuzeneuzen, dit is niet Anke Vandermeersch, wij waren ze voor.


De maagden zijn tegenwoordig steeds meer geen echte maagden meer. Blijkbaar hebben multiculfiguren, die de achterlijke gebruiken van de islam verdedigen en mee in stand helpen houden, een zetpil ontwikkeld waardoor de niet maagdelijke bruid toch kan bloeden op haar huwelijksnacht. Zoals het daar gebruikelijk is wordt een laken met het bloed na de de eerste geslachtsdaad van de man en de submissie van de vrouw, aan iedereen getoond als een trofee. Het is de lezer wel duidelijk dat om bloed te toveren op een laken er wel vaak gewelddadig, op zijn minst onzacht, te keer zal worden gegaan, en deze eerste seksuele ervaring van de vrouw eerder een traumatisch gebeuren, ja zelfs een verkrachting is. Het maagdenvlies zit eigenlijk bij die jaloerse hitsige macho mannnen tussen hun oren en omklemt hun door religie verschrompelde hersenen. Zou daar geen operatie of een pil voor bestaan? Als er daarna bloed uit hun oren komt , dan ben ik gerust, want dan zijn ze genezen. Dat vrouwen in die wereld dat blijven slikken en gedwongen worden dat te ondergaan is een schande. Waar zijn al die linkse-multicul-trutten nu om hun geslachtsgenoten te verdedigen? Of is dit iets waarvan wij Vlamingen, zoals van andere achterlijke onderdrukkingssymbolen als hoofddoeken en dichtgenaaide vagina's, geen last mogen hebben?Ik ben als man meer feminist dan de meeste vrouwen, en ik huiver van de gedachte dat dit ooit mijn achterkleinkinderen zou worden aangedaan door religieuze imbecielen. Omdat ik geen toekomst voor de volgende generaties wil zoals op de foto, zal ik mij altijd en tot mijn laatste snik blijven verzetten.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

sorry, this video is no longer available.

spijtig, het YouTube filmpje is niet meer te bekijken.

écht spijtig!

A. Griffon zei

Ik had het er onder mijn persoonlijke account opgeplaatst.
Het werd blijkbaar bijna direct verwijderd.
Ik zet het desnoods vanaf alle andere videokanalen op het internet.
censuur heeft beslist toegeslagen.
Het gevolg van de zoveelste terroristische dreiging met geweld.

Anoniem zei

Ik heb dat "kletsenfilmpje" slechts kunnen volgen tot 46 seconden; dan hield het downloaden op.
'k Heb dat eerste gedeelte meermaals terug afgespeeld en nù weet ik hoe het komt dat veel van die wijven dikke kaken heeft; niet van "vettigheid" maar van luide, harde "kletsen".

Anoniem zei

Nogmaals een poging ondernomen en nù wel goed doorgekomen.
Niet alleen de haren, maar ook de rest moest bedekt worden omdat er géén sporen van mishandeling zouden gezien worden.
Barbaarse beestigheid zit bij sommigen toch wel in de genen.
Grrrrrrr.