Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

05 april 2008

Het varken is groot, het varken is machtig

onderstaande rode tekstje schreef ik als reactie in de Morgen, en het werd tot mijn verwonderng geplaatst en nog niet verwijderd, wellicht omdat de censuurdienst sliep of met vakantie was misschien ook gezien de uitspraak van Jozef De Witte:

a. griffon,
Jozef De Witte, vermits je vindt dat het mag: Je bent een grote klootzak, en ik hoop dat je winkel vlug opgedoekt zal worden. Voila dit had ik al veel eerder willen schrijven, en het lucht op, dus ga ik het nog vaker doen.


CD&V senatoren Els Schelfhout en Pol Van Den Driessche (ex VTM hoofdredacteur) willen dat de meda nog meer de lezersreacties filteren en censureren dan nu al het geval is, en dus zal ik het van hun binnenkort niet meer mogen schrijven. (echter liegen en bedriegen bij de tsjeven mag nog altijd)
Maar Jozef De Witte, leider van de Gedapo het CGKR, en beheerder van de miljoenendotatie
is formeel. 'Aanzetten tot geweld, haat of racisme kan niet. Maar schokkende en zelfs kwetsende meningen moeten kunnen.
Hij voegt er nog aan toe:"Iemand een klootzak noemen, moet kunnen. Aanzetten tot haat niet. Maar schokkende, verontrustende en kwetsende reacties mag je niet verbieden, zelfs al zijn ze wansmakelijk en grof. De geviseerde persoon kan per slot van rekening altijd nog een klacht bij de rechtbank indienen."

Zou Jozef nu een klacht tegen mij indienen via een advocaat betaald door zijn privégeld, of zou hij dat doen met het geld van de belastingbetaler, de Nationale Loterij of andere supporters?
Willen ze met hun commentaar pro forma nog eens doen alsof er hier vrijheid of gelijkheid van mening bestaat.
Wie bepaalt er wie er wat mag zeggen, wat beledigend is en wat een opinie? Is dat het cgkr of de grondwet?
Wanneer is het haat?
Het aaneensgeschakeld tonen van feiten en bewijzen, het bekendmaken van statistische gegevens die aantonen wie de criminelen zijn, wie de profiteurs?
Wanneer er staat: Islam will rule the world of wanneer er staat dood aan Wilders?
Vuile bruine fascistische mestkevers roepen mag wel van van Jozef, maar niet Waalse ratten rolt uw matten, of eigen volg eerst.
Het filmpje hieronder op mijn blog van een moslimvrouw die slaag krijgt van een man omdat ze geen hooddoek draagt is zo blijkt ook niet toegelaten en dient te worden weggefilterd.
En zo kunnen we nog blijven doorgaan.

Jullie mogen blij zijn dat ik de film Fitna niet mee heb mogen maken, want de realiteit is nog veel erger en gruwelijker. Jullie mogen Wilders nog dankbaar zijn want jullie bij het cgkr en alle moslims weten dat nog meer Fitna dit binnen de wereld van de Islam, de godsdienst van vrede en tolerantie, nog meer geweld zou rechtvaardigen. Daarvoor bestaat bij jullie alle begrip en respect zelfs.

Maar Jozef, jij bent toch nog een Kafaar niet? Zo iemand tegen wie uw moslim medewerkers en vrienden mogen liegen over wat er in de moskeeen en in de straten wordt gezegd en welke voorbereidingen er al worden getroffen?
Of bent je nu Arabisch aan het leren en de Koran aan het bestuderen?
Is dit wel om meer te weten te komen van de belagers van onze cultuur, vrijheden en rechten en ze te kunnen ontmaskeren?
Of leer je die omdat je zelf al bekeerd en gehersenspoeld werd en je nu een van hun bent?
Wordt je inmiddels privé of anderzijds ook al gesponserd door een Arabische
oliesjeik, of verneuk jij je volk echt uit overtuiging?
Of misschien uit pure kruiperigheid voor het regime aan wie je je riante baan en inkomen dankt?
Met elke fatwa die je uitspreekt, met elke positieve discriminatie die je voorstaat, met elke muilkorf die je oplegt, groeit het het verzet en het besef dat uw kraam en koranschool dringend dicht moeten.
Dan kunnen we al dat geld eens aan eigen volk besteden, of aan de enkele reis naar een islamitisch paradijs voor uw vrienden die zich hier nooit zullen gedragen en thuisvoelen.

Een maat voor het toenemend verzet en mag het groeiend aantal medewerkers zijn dat reeds voltijds ingezet wordt door mediabedrijven en instanties om de reacties van de burgers te sencsureren en weg te kuisen.
Tel daar nog bij het aantal medewerkers dat de opdracht heeft de statistieken, de onderzoeken en de polls te vervalsen en te manipuleren, maar ook alle medewerkers die ingezet worden om mensen op te sporen, te verklikken, artikels te schrijven, evenementen en concerten enz te organiseren, en we hebben een echte manipulatiemachine. Een apparaat dat met heimwee evolueert naar dat uit de hoogdagen van de Sovjetunie, China en Cuba.
Hieronder vervolg van het artikel waaruit dit alles mag blijken:

De meeste (wellicht alle) mediabedrijven filteren de reacties van lezers nu al op zaken die niet kunnen, zo blijkt. Alle reacties van de lezers van De Standaard komen eerst in een centrale databank terecht en om pas na goedkeuring te verschijnen. "Aanzetten tot racisme en dergelijke komt er uiteraard niet op", stelt webmaster Jeroen Overstijns. "En te persoonlijk worden, is ook niet de bedoeling."Bij De Persgroep werken momenteel twee moderatoren fulltime om alle reacties te bekijken. "Dagelijks komen er zo'n 5.000 reacties binnen", legt Bart Franssen, die instaat voor de de sites van de Persgroep (HLN.be en demorgen.be), uit. "Het is dus niet ondenkbaar dat er eens eentje door de mazen glipt. Enkele jaren geleden zijn we op de vingers getikt door het Centrum voor Gelijkheid van Kansen, sindsdien werken we nauw samen. We zitten geregeld samen om de situatie te bespreken."

Van mij mag iedereen alles zeggen en schrijven, dat is het beste , dan weten we ook direct met wie we te doen hebben. We zijn groot genoeg om zelf te kiezen wat we willen lezen en schrijven.
Of streeft Jozef naar voorafgaande inzage en voorcensuur zoals men die bij Fitna al wou toepassen?
Daarom leg ik dit vraagje al ter controle voor:
Mag ik dit hieronder nu schrijven of niet?
Het varken is groot, het varken is machtig. Er is maar een god en dat is het varken.
En zo ik dit niet mag schrijven maar het toch doe, neem ik aan dat u dan wel begrip zult kunnen opbrengen voor diegenen die mij in naam van de Islam, godsdienst van de vrede, met de dood zullen bedreigen?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarde Griffon,
Als veelvuldig reactor op site van hln, werd ik (in het verleden) regelmatig geband omdar ik die "donkergetinte lievertjes" steeds van antwoord diende met soerauittreksels.Sedert verleden zomer ben ik echter VOLLEDIG geband.Mijn geval is bijlangena de enige niet; moderator Danielle is meedogenloos (ze vindt me zelfs terug onder mijn nieuwe naam tenzij ik een nieuwe pc zou aanschaffen en een ander E-mailadres plaatsen).
Zo zakken we stilaan af, stap voor stap, naar een volledige onderdrukking tenzij men een tegenzet doet: Terrorisme Tegen Tirannie

Anoniem zei

amaai Griffon, je gaat er nogal tegenaan zeg: het Machtige Varken.

bent u misschien uw leven moe? wil u de keel over gesneden worden?

reageren in kranten of hun websites doe ik uit principe nooit, ik wil niks met die leugen brouwers te maken hebben.

ik blijf nog altijd bij wat ik eerder schreef: een nieuwe en échte Vlaamse krant. ondanks alle problemen hierbij is zo'n krant volgens mij wel degelijk leefbaar, er zullen meer dan genoeg betalende lezers zijn.
zonder ons eigen geschreven (en mogelijks gesproken) woord hebben de dictatorialen vrij spel om de mensen te hersenspoelen.

en nog wat ik eerder schreef: uw aanmelding moet eenvoudiger, vele reageerders plaatsen hier anoniem omdat dat de gemakkelijkste manier is, zo ook ik.

zolang 'ze' uw keel niet gesneden hebben: doe voort met uw blog, de mensen hebben u nodig!

Anoniem zei

Gratitude is the sign of noble souls.

cheap cialis