Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

19 juni 2008

Marie Rose Morel, onze tijger

http://www.marie-rosemorel.be/
Ik zie de Tigra Nostra morgen waar ze komt invallen voor Karim Van Overmeiren die zijn boek wou komen voorstellen.

En zeg nu zelf, door wie zou je Karim wel willen zien vervangen wanneer hij op missie moet?
We zullen het dus niet alleen kunnen hebben over "Vlaanderen onafhankelijk. Hoe moet dat dan?" , maar ook over de nieuwe vakbond en de drugbestrijding.
Geinteresseerden kunnen nog altijd komen kennismaken met de vriendelijke mensen van de enige Vlaamse Partij die om de Vlaamse mensen geeft.
Ik ga er ook naartoe.

Organisatie: Vlaams Belang afdeling Tremelo
vrijdag 20 juni 2008 - Aanvang: 20u00
Plaats: Baalsebaan 287, 3128 Baal (Tremelo)
in het zaaltje van de oude Jongensschool in Baal deelgemeente van Tremelo ( achter het OCMW.)

1 opmerking:

Anoniem zei

ik was daar ook aanwezig, samen met onze voorzitter.
Marie-Rose hield er haar betoog over de maffia praktijken van de vakbond. en ik wist dat het erg was maar de deskundige uitleg van ons aller Marie-Rose heeft me duidelijk gemaakt dat het nog véél erger is dan ik dacht te weten.

vriendelijke madam die Marie-Rose, en een SCHOON vrouwtje !