Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

20 januari 2008

Tigra cruella nostra

Deze titel in koeterlatijn is geïnspireerd door het artikel :"Is Yves Desmet een intellectueel?" op de blog Victa placet mihi causa http://inflandersfields.eu/
Een hele eer voor Morel dat er zo'n hoop linkse "heren" door haar uit hun lood geslagen worden, en nat worden misschien.
Het is voor mij een duidelijke aanwijzing dat Marie-Rose in het parlement en elders haar werk doet. Dat ze financiëel onafhankelijk is, meer hersens heeft en gebruikt, en niet geïntimideerd geraakt door de vakbonden en de politiek correcte linkse trawanten en broodheren van Dirk Van Melkebeke tot Yves Desmet zal hun zeer frustreren.
Dat ze daarinboven over een schoonheid beschikt waarmee deze "heren(?)" zelf niet gezegend zijn, en waarvan ze ook alleen met de roddelblaadjes in de hand mogen dromen, dat moet hun echt veel pijn doen.
Ik hoop dat de "tigra cruella nostra" (vrij vertaald: onze wrede tijgerin :-) ) meedogenloos zal zijn om die bende spoedig eens goed te bijten waar het hen het meeste pijn doet. Ik laat het aan jullie verbeelding over waar dat dan mag zijn, maar ik dacht zelf aan hun macht en centen.
Beste Marie-Rose Morel, laat ze maar goed bang worden voor wat onvermijdelijk komen gaat en doe maar rustig voort.

1 opmerking:

Anoniem zei

Bij phara werd zij aangekondigd als de paris hilton van de Vlaamse praatbarak door dat bijzittertje van phara???
Kan enkel op de 000 natuurlijk.