Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

13 oktober 2015

In echte Stasi-stijl, of zullen we het maar EUROPOL-stijl noemen.

Geplaatst op Nageltjes.be op 06/10/2015 door a. griffon

In wat een preventieve actie wordt genoemd, bezoekt de politie van Enschede alle tegenstanders van het asielzoekerscentrum (AZC).Enschede AZC protester

Daarbij laten ze intimiderende taal horen, wat ze natuurlijk ontkennen. Maar iedereen weet toch wel wat het betekent wanneer je gezegd wordt dat je moet opletten, want dat je ook kinderen hebt . Dachten jullie dat de politici jullie vrienden waren, de politie het “Befehl ist Befehl” wel naast zich neer zouden leggen?
De regeringen moeten bang worden van het volk, en niet omgekeerd.
Iedereen is makkelijk te intimideren en straffen en iedereen heeft veel te verliezen, …. maar straks NOG MEER!
” Wat is de volgende stap, vraag je je dan af. Preventieve detentie? Bezoekjes aan werkgevers om hun te waarschuwen tegen wat werknemers al niet doen in hun eigen tijd? ”

BREKEND: Huisbezoeken AZC-nee Enschede krijgen vervolg in Baarn


door hanibal · 5 oktober 2015 (http://verenoflood.nu/brekend-huisbezoeken-azc-nee-enschede-krijgen-vervolg-in-baarn/)
Na eerdere intimiderende huisbezoeken door politieteams in Enschedé, blijken vandaag ook leden van het AZC-alert-comité in Baarn door de politie te zijn bezocht.
Vrijdagavond hier al een berichtje over de wijze waarop de politie op bezoek kwam bij leden van AZC-alert in Enschede. RTV Oost pikte het vandaag op, interviewde een van de mensen in Enschede (zie hieronder) en kreeg van de politie te horen:
“De mensen hebben het recht om op democratische wijze uiting te geven aan hun mening of gevoel. Maar wat we hen wilden meegeven was informatie over wanneer bij protestacties de grens wordt overschreden, er al snel sprake kan zijn van strafbare feiten. Dat willen we voorkomen. In die zin was het huisbezoek van de agenten bedoeld als een bewuste preventieve actie.”

Een bewuste preventieve actie. Juist. Er zijn vanzelfsprekend preventieve acties in maten en soorten. Wat is de volgende stap, vraag je je dan af. Preventieve detentie? Bezoekjes aan werkgevers om hun te waarschuwen tegen wat werknemers al niet doen in hun eigen tijd? De rest verzint U zelf maar, maar dit is, zoals eerder gezegd, niet de manier waarop de Nederlandse autoriteiten met hun burgers zouden mogen omgaan.
Copyright AZC-alert Baarn
Vandaag kwam er dus een nieuwe bewuste preventieve actie bij, van de politie in Baarn ditmaal. Via het twitteraccount @AZC-alert meldde men dat er meerdere leden in Baarn waren bezocht.
AZC-alert is een snelgroeiende landelijke organisatie aan het worden, met al meer dan twintig lokale afdelingen en veel aanmeldingen van nieuwe vrijwilligers. Dat is op de website duidelijk te zien. Hier houdt men ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van de migranteninstroom in de gaten.
Al bij al wordt dit steeds vreemder allemaal. Het is niet voorstelbaar dat dit niet vanaf landelijk niveau wordt gecoördineerd. Wat is hier in vredesnaam gaande? De Nederlandse autoriteiten gedragen zich alsof bezorgde autochtonen terroristen zijn. Dat is de wereld op zijn kop.

Geen opmerkingen: