Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

27 oktober 2015

Een kijk op het heden en in de toekomst


Pierrefite 93, la cite des poètes, Frankrijk. 22/10/2015
Als de Franse politie al met getrokken wapens moet staan tegenover bendes negers, al dan niet gestevigd door een amulet of een toverdrankje van hun toverdokter, wat moeten wij dan doen als ongewapende, ongetrainde burgers? Ons laten beroven, mishandelen en vermoorden, of lijdzaam daarop toezien?
Zie hoe de burgers die in de buurt zijn in paniek wegvluchten. Tijdens de terugtocht van de politie blijft het stenen en bedreigingen regenen.
Hopelijk kent geen enkele van die negers het adres van de poliemannen, noch waar hun kinderen naar school gaan.
Het aantal no-go zones neemt voortdurend toe, en dit filmpje illustreert hoe de politie er geen vat meer heeft op wat zich daar afspeelt.
Dat grote smoelenwerk van Sarkozy die het racaille ging wegspuiten met een Kärcher was een leugen, want niets gebeurde, alles werd slechts erger sindsdien
Waaaw, wat een verrijking.
De enige hoop voor Frankrijk es Marine Le Pen.
Video Player
00:00
01:31
image_pdfimage_print

Geen opmerkingen: