Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

25 oktober 2015

Koning van Saoudi Arabië beveelt 28 onthoofdingen van de verantwoordelijk geachte personeelsleden in het Mekka ongeval.


Onderstaand filmpje werd door FB verwijderd, maar op Nageltjes is het nog steeds te bekijken.

Je bent tijdelijk geblokkeerd van het plaatsen van inhoud
Deze tijdelijke blokkering duurt 24 uur en je kunt tijdens deze blokkering geen berichten op Facebook plaatsen.
Houd er rekening mee dat de accounts van personen die herhaaldelijk berichten plaatsen die niet zijn toegestaan op Facebook permanent kunnen worden uitgeschakeld.
We hebben iets wat je hebt geplaatst verwijderd
We hebben het onderstaande bericht verwijderd omdat dit in strijd is met de richtlijnen voor de Facebook-community:
De koning van Saoudi Arabië ( huidige voorzitter en Lid van de Mensenrechten commissie van de UNO ) heeft de onthoofding bevolen van de 28 personeelsleden die verantwoordelijk worden geacht voor de dood van ca 1300 Haj Mekka-pelgrims door de kraan die er omviel. De onthoofdingen gebeurden onmiddellijk na de veroordeling door de koning.
En daar zitten onze leiders mee thee te slurpen.
Daar moet zeer veel geld mee verdiend zijn.
Video Player
00:00
00:49
We hebben iets wat je hebt geplaatst verwijderd
We hebben het onderstaande bericht verwijderd omdat dit in strijd is met de richtlijnen voor de Facebook-community:
image_pdfimage_print
FacebookTwitterGoogle+Share

Geen opmerkingen: