Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

23 september 2011

Van hetero tot homo worden kan blijkbaar. Maar ook andersom!?


The Mirror, een krant in Groot Brittanië schrijft het verhaal van een Brit:
Chris Birch was wat je een typische hetero noemt. Hij werkte bij een bank, was verloofd met het meisje waar hij al jaren mee ging en in zijn vrije tijd keek hij het liefst sport met een pint bier en zijn vrienden in de kroeg. Dan krijgt hij een beroerte en wordt wakker als een ander mens, met ook een andere seksuele voorkeur. Dat schrijft .
De 26-jarige Chris is nu homo. Hij nam ontslag bij de bank en haat sport. Hij is nu kapper en woont samen met een jongen boven het salon waar hij werkt.
Het is niet ongewoon dat mensen veranderen nadat ze een beroerte hebben gekregen. Voor Chris is dit zeker het geval. Na maanden van revalidatie is hij een compleet ander mens. Van de gezellige sportliefhebber met bierbuik, is hij nu een slanke en gevoelige homo die een creatief leven leidt.
Volgens zijn neuroloog zou het kunnen zijn de beroerte een ander gedeelte van zijn hersenen heeft geactiveerd. Dit zou zijn veranderde persoonlijkheid, uiterlijk en seksuele voorkeur verklaren.


Dit betekent dat homoseksualiteit behandelbaar is en dus wordt.
Het blijkt te ontstaan door het wegvallen van een deel van de hersenen. Sommigen zullen wellicht nu zeggen dat homo's altijd al een vijs misten, en dat deze vaststelling het medische bewijs is.
Als dit verhaal waar is, dan is wat ik hier boven schreef gewoon een wetenschappelijk feit, of men dit nu leuk vindt of niet. Het helpt dan niet, maar ook niemand, dit te willen negeren en dit te blijven ontkennnen, want na een onderzoek en bewijs volgen andere onderzoeken andere bewijzen, en nadien volgen de behandelingen.
Als men van mannen vrouwen mag maken met chirurgie en medicatie, en visa versa, waarom zou een behandeling om homseksualiteit ongedaan te maken dan ook niet mogen en kunnen.
Alle fundamentalistisch religieuze gemeenschappen zullen dit onderzoek en de behandeling van homoseksualiteit zeker aanmoedigen en zeggen: " Zie je wel dat het een afwijking is"
En  ....straks zittten in het Amerikaanse leger terug alleen maar echte mannen en echte vrouwen.
Het mes snijdt aan 2 kanten.
Zelf ben ik blij dat geen van mijn kinderen homoseksueel is, maar indien dit niet zo was geweest en er een ingreep of behandeling met permanent en wetenschappelijk verantwoord resultaat mogelijk zou zijn, dan had ik dat beslist overwogen.
Homo's, tot daar nog, maar de idee van nichterige decadentie als op gay prides, en dat expliciete wufterige gedrag met taaltje en gebaartjes, zou mijn beslissing zeker in die zin beïnvloeden.
Dat is mijn vrije mening en recht want andersdenkenden kennen zich toch ook een vrije mening en rechten toe zonder dat ze mijn mening kwamen vragen.?


Geen opmerkingen: