Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

16 september 2011

Mais à part ça, tout va très bien.

Tout va très bien madame la marquise, tout va très bien, tout va très bien zou Laurette Onckelinkx zingen.
Weer een fait divers prevelt Moureaux vantussen zijn valse tanden.
Ik ga het onderzoeken mompelt Stefaan De Clerck, en duikt weg achter een gordijn.
Wij zijn daaraaan niet schuldig roept de magistratuur.
Wij hebben nog steeds te weinig mensen en middelen, en we hebben allemaal een SUV nodig wenst de politie.

Is er wat?
Mais non, tout va très bien!

In Temse is een 20-jarige fietser donderdagavond zwaargewond geraakt nadat hij werd aangereden door een wagen. Het slachtoffer is zeer zwaar gewond ligt in coma. De bestuurder staat onder elektronisch toezicht.Volgens een verkeersdeskundige reed de personenwagen te snel. De chauffeur vluchtte in eerste instantie weg.

En wij die dachten dat die criminelen enkel maar tot aan hun brievenbus konden gaan schrijft iemand in de reacties van het artikel in Gazet van Antwerpen.

Nee, een naam van de crimineel stond er niet bij in de kranten. Dat is voor ons genoeg om ernstige vermoedens te hebben omtrent zijn afkomst.
Op TV komen criminelen met hun foto als het kalf al duizend keer verdronken is.
Kwestie van de privacy van het tuig niet te schenden hé.

Wat mij betreft: afschaffen die enkelbanden, en terug naar de harde aanpak met dwangarbeid!

1 opmerking:

lucky9 zei

Altijd gedacht dat in dit nummer een verborgen boodschap zat.