Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

24 september 2011

Betalen tot we blauw zien.

Er wordt in de kranten bericht over een historisch akkoord?
De grootste georganiseerde diefstal aller tijden door bedriegers ja.
De Vlaamse industrie, de werkende mensen, de spaarders zullen zwaar moeten betalen, zet dat maar op papier. Ze gaan het natuurlijk op de crisis steken, maar de miljardentransfers zullen blijven bestaan, en nog hoger worden. De werkloosheid in Brussel en Wallonië zullen helemaal niet dalen maar toenemen, en de immigratie evenmin,een fundament voor het succes van de PS.Ook dat zullen ze wijten aan de crisis.De CO2 uitstootrechten zullen de Vlaamse industrie alleen geld kosten want die heeft al de belangrijkste inspanningen ter wereld geleverd, en elk nieuwe investering die vanaf nu start wordt dus meteen zwaar belast want is een toename. Immigratie zal met Wathelet en Milquet nog toenemen, niemand van de asielzoekers en illegalen die nog vertrekt. Zo blijven de kuisvrouwen, de kinderoppassen, de huishoudhulpjes toestromen om die lieden in hun dagelijkse klussen bij te staan. Of dacht iemand die dat allemaal zelf doen?
En Brussel krijgt bakken geld die allemaal naar de immigratiewijken en gemeenten gaan, en zullen gebruikt worden om nog verder te verfransen en islamiseren. Waar wij voor werkten en zweetten gaan zij gratis krijgen.
Het is een feit, door het akkoord zijn er minder Vlamingen in het parlement, en dat aantal zal nog afnemen, maar de 18 Brusselse Franstalige burgemeesters die zullen met hun heel college, hun eigen politie enz, wel mogen blijven.
De rekening voor de bedriegers volgt met de volgende verkiezingen, en ik ben er zeker van dat in de toekomst heel wat internationale bedrijven die stad zullen ontvluchten om zich in de Vlaamse rand te vestigen of elders in Vlaanderen te vestigen want Brussel is, en wordt steeds meer, onleefbaar!

5 opmerkingen:

lucky9 zei

Van de rode Caro wisten we al dat ze zelfs bakken gif zou slikken voor een lamentabel ministerpostje. De goene apendix idem voor dito.

Judas Beke en het nepotistenzoontje De Croo junioor, dat is echter andere koek! Zij verraden hun eigen volk en beliegen en bedriegen hun eigen kiezers zonder te verpinken.
In feite en in rechte schaffen ze daarmee de democratie gewoon af of, laat ons hopen, alleen maar hun partijen bij de volgende verkiezingen als die er nog mogen komen van de EUssR.

----

A. Griffon zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
A. Griffon zei

Ja Lucky, maar in de ogen van de De Croo's verraden ze hun volk niet wan het zijn echte belgen. Dat soort mensen eet al hun hele leven van 2 en meer walletjes.
De vrouw van papa De Croo is Franstalig zoals je weet, en zoontje zal dus wel goed opgevoed zijn in deze taal en dus goed Frans kunnen kwekken tijdens de onderhandelingen. Dit soort bourgois verkoopt de Paysans Flamands al tijd.
Pour mama De Croo ça devient enuiant que même des fils de bouchers peuvent devenir des advocats. Herinner je je nog?

lucky9 zei

OK voor junioor, maar Judas Beke?
Hoe rijm je dat aan elkaar.
Ik weet wel: alle mense zonder cense gaan naar de cimema, maar allez dit is er toch ver over mijn gedacht.

Want la grande bouffe aan tafel naast Lauretteketet dat eindigt op beleefd gezegd op nooit stoppende diaree.

Hoe dom is die man eigenlijk?

A. Griffon zei

We wachten gewoon op de interpretatieverschillen, op de eerste regeringscrisis, op de eerste belastingsymptomen en aanvallen op de Vlaamse spaarder. Die gaan hoe dan ook niet lang uitblijven. Het zal onmogelijk blijken, zelfs met alleen nog water in de Vlaamse wijn, om samen het bed te delen.
De kloof is nog steeds monsterlijk groot, men spuit alleen mist om ze te verdoezelen. Zij die af en toe ook kijken naar de Franstalige zenders hebben dat al begrepen.
Straks komt nog het hoofdstuk asiel en migratie, het stokpaardje van Wathelet en Milquet, en zij zulle ook wat willen binnenhalen als tegenprestatie voor de splitsing: meer migranten/ asielzoekers/illegalen, en er nog minder terugsturen. "En Belgique il n'y aura plus de illegeaux"