Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

26 september 2010

Sta OP en Were die!Ja, ik was er!
Ik zwaaide met mijn leeuwenvlag in een hand, met een plakaat "Dit is Vlaamse grond!
Dat waren samen met mijn stem de enige wapens.
Gevaarlijk , staatsgevaarlijk!
Want er was haast meer politie en staatsveiligheid aanweig dan betogers.
Politie met paarden en honden, oproerpolitie, paraat in gevechtskledij hielden al die fascisten en neonazi's in het oog. Een enorme helicopter bleef de hele betoging door bovenons cirkelen, kwam af en toe zo kort dat we de piloot en inzittenden konden zien. Het bonkende geluid van de schroef had de bedoeling intimiderend te werken net zoals de sirènes van de stuka's in duikvlucht tijdens de 2de wereldoorlog, of het slaan met de wapenstok op de schilden.
Wie heeft deze ontplooing van strijdkrachten bevolen? Voor wie was men bang? Zijn ze ook zo moedig in Sint Jans Molenbeek, St Joost ten Noode, Kuregem, Borgerhout.
Waarom? Omdat men bang is voor de Vlaamse legitieme eisen van hetlk dat na eeuwen onderdrukking en belastingslaaf te zijn geweest, eindelijk onafhankelijk wilt worden, haar mensenrechten komt eisen?
En wie betaalde dit massale militair machtsvertoon?
Vooral de Vlamingen zelf natuurlijk via hun belastingen.
En zo heeft hebben de ordestrijdkrachten weer eens wat dagen extra vacantie, waardoor ze niet kunnen ingezet worden in de "Morreau-pracht-wijken" waar men politieauto's affikt, politiekantoren platbrandt en politieagenten en burgers een pak rammel geeft, een mesje laat voelen, en waar de kalasjnikov regeert.

Er was ook een vrouwelijke agente met camera paraat.
De vrouwelijke agente begreep ( als ze de vrijheid nog  heeft zelfstandig te begrijpen) welzeker niet dat een partij als het Vlaams Belang er vooral voor haar is. In een andere wereld, één die dreigt morgen ook de onze te worden, staat zij er niet met een camera, staat zij er niet als agent, staat zij er niet zonder hoofddoek, staat zij er niet met dezelfde opleiding, met dezelfde rechten, dezelfde erfenis, dezelfde vrijheden, dezelfde ....
Zouden vrouwen zich dat wel realiseren????
Ik schreef:
" Ik hoop dat de Vlamingen begrijpen dat het nodig is, voor het te laat is. De enigen die onze welvaart, sociale zekerheid en pensioen kunnen veilig stellen en garanderen zijn wijzelf. Daarom moeten we massaal aanwezig zijn!"

Ik hoop dat mijn opgeofferde tijd, weg van mijn gezin, geen verloren tijd zal blijken, dat het leidt tot een betere wereld hier in Vlaanderen voor mijn eigen volk, en als het kan elders. Maar voor dat laatste: "elders", moet men elders zelf zorgen.

http://www.dwarsdoor.be/inschrijving.php

En waar waren jullie? Welk excuus hadden jullie afwezigen nu weer?

2 opmerkingen:

Fee zei

Beste Griffon,

Ik was thuis, toegegeven. Een dikke proficiat dat U er wél was. U heeft gelijk: meer Vlamingen zouden zich moeten laten zien en horen op zulke gelegenheden. En het machtsvertoon? Zeker opgeroepen door Beulepens van Brussel. Als het niet zo triest was zou het belachelijk zijn. Dat ze gedomme liever eens in de no-go wijken grote kuis gaan houden, maar dat durven ze niet, de lafbekken.
Graag zou ik ook aanwezig zijn op zulke bijeenkomsten voor de Vlaamse zaak, maar mijn gezondheidstoestand laat dat moeilijk toe. In elk geval, nogmaals proficiat dat U er wel bij was, mensen die opkomen voor de Vlaming zijn helden, de helden van en voor Vlaanderen.

A. Griffon zei

Ik was er ook voor hen die echt niet konden aanwezig zijn!
Ik moet toegeven dat het ook mij niet elke keer lukt. Er wordt ook zoveel opgeroepen tot betoging. Ik bewonder de mensen van TAK en Voorpost voor hun niet aflatende inzet en die het nooit lieten afweten.