Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

16 september 2010

Haar kind ritueel gekeeld zoals een halal schaap.

Een Syrische moeder blijkt de keel van haar vierjarig kind te hebben overgesneden en gedumpt in een veldje. De speurders kwamen haar gelukkig snel op het spoor. Er was ondertussen blijkbaar net voor de inval in haar huis grondig gepoetst. Wie doet zoiets beestachtig. Hebben zulke mensen die kinderen mishandelen nog recht om kinderen te krijgen? Minstens moeten ze effectief fysisch gecastreerd en gesteriliseerd worden, maar in dit geval pleit ik bovendien nogmaals voor de herinvoering van de doodstraf.
Natuurlijk zullen er weer naïeve dweilen, belanghebbenden en advocaten gevonden worden om dit uitschot te verdedigen, om de feiten te minimaliseren door hun culturele achtergrond, hun slechte jeugd en de egoïstische maatschappij waarin ze is terecht gekomen als excuus aan te halen. Hoewel ze geen woord Nederlands noch Frans blijkt te kunnen zal ze toch hier een jarenlang proces krijgen waardoor al die zwartrokken zich van een inkomen kunnen voorzien gedurende die tijd. Op onze kosten natuurlijk, want de schuldigen zullen weer geen nagel hebben om hun gat te krabben. Ook weer de schuld van die egoïstische racisten natuurlijk.
Daarnaast moeten alle stukken en gesprekken ook door een of meerdere tolken vertaald worden, ook op onze kosten natuurlijk. Zal er toch wel minstens één pipo roepen: “ Zie je wel waar multiculturaliteit goed voor is, nu hebben we tenminste mensen hierin huis die perfect Syrisch spreken! Stel voor dat we die niet hadden voor zulke gevallen.!”

Na een eventuele gevangenisstraf, zal ze volgens de immigratiedienst voldoende geïntegreerd blijken in onze maatschappij en zal ze de rest van haar leven een leefloon genieten.
Uitgewezen worden en haar straf gaan uitzitten in een prachtland-gevangenis dat zullen mensenrechten-onnozelaars wel met succes tegenwerken. De politici gaan dan weer zeggen dat er geen verdrag is met Syrië enz....

Hetzelfde proces begint in vele landen vaak al na een maand of vier, en valt een definitief vonnis binnen 1 , maximum 2 jaar. Je zult zien, hier gaat dat veeeel langer duren en veeeel meer kosten. Het is zoals de bouw van het Antwerps justitiepaleis.

Wat hebben wij hier geïmporteerd? We hadden hier al genoeg gestoorde mensen en criminelen van ons eigen, maar dat was voor de politici en sommige domme wereldverbeteraars niet genoeg.

Ik nodig bij deze nu alle Roma's, Syriers, Berbers, Somaliërs, Yemenieten, Afghanen, Congolezen enz. .. uit om naar dit land af te zakken. We maken er meteen echt vrij verkeer van mensen van zodat geen enkele grens meer nodig is. Enkele miljoenen nieuwe "landgenoten" meer kan nu al geen kwaad meer, de kassa’s van de OCMW’s zijn toch al leger dan leeg. Het is misschien toch al te laat, en de mensen blijven door hun dom stemgedrag de import van achterlijkheid steunen. Misschien kunnen we zo binnenkort terug met China en Indië concurreren, en mogen we binnenkort betalen voor degelijk onderwijs in dure privéscholen. Voor zij die dat kunnen betalen natuurlijk.

Verhofstadt, Dehaene, Milquet en vele roden en groenen hebben inmiddels genoeg geld verdiend om elders een rustig en riant optrekje te kopen ver van het plebs.
Jullie ook?

Of zouden we maar beter ons eigen volk haar toekomst en sociale zekerheid nog trachten te redden? Volgende keer...., als het verkiezingen zijn?

Geen opmerkingen: