Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

11 maart 2010

Antwerpen, die Tote Stadt?

Het loopt serieus fout in Borgerhout
De dagen dat op de spoed van het Stuivenbergziekenhuis geen slachtoffer van een messengevecht wordt binnengebracht, zijn zeldzaam. Borgerhout en omgeving zit met een serieus veiligheidsprobleem. Buurtbewoners hebben een veiligheidscomité opgericht om erger te voorkomen.


Straffe getuigenissen van medisch personeel maken duidelijk dat de bezorgdheid van de bewoners terecht is. “Er gebeurt veel criminaliteit in de straatjes ten Noorden van de Turnhoutsebaan, die nooit de media halen”, vertelt een hulpverlener.

De politie en stad gaan volgende week rond de tafel zitten met het veiligheidscomité. “En tot dan gaan we daarover geen publieke verklaringen afleggen”, luidt het. “We gaan goed luisteren naar die mensen en samen met hen naar oplossingen zoeken.”

Als reactie op criminaliteit kan dat tellen: ..ze gaan nog maar eens rond de tafel zitten, luisteren en zoeken.
En actie?? ACTIE!?? ....Geen antwoord
Laat de koffie, de koekjes en de kaviaar maar aanrukken voor de vergaderaars, wij betalen de rekening wel.

Voor het beter wordt zal het nog erer worden vrees ik. De socialisten en Co hebben er alles aan gedaan om de stad van allah te maken. Import van vreemdelingenen die de helft uitmaken van de bevolking en de scholen verlagen het totale niveau qua gedrag, opleiding en financiën.
Ik vrees dat alle Antwerpenaren die het zich kunnen permiteren de volgende jaren massaal de stad zullen evacueren. Antwerpen zal een groot getto worden.
De haven en de economie, en het hele land zullen daarvan de ernstige gevolgen dragen en geleidelijk vervallen zoals het Zwin ooit verzandde en van Brugge een dode stad maakte. De multicul is even dodelijk voor de stad als het zand destijds voor Brugge.


Alleen de bruine mestkevers Van het Vlaams Belang hebben het lef en zijn nog in staat te redden, maar dan moet het wel snel gebeuren. Anders dreigen op korte termijn kleine en grote burgeroorlogen.

En te bedenken dat wij Vlamingen alle wapens moesten inleveren. Nu heeft enkel het multicul-tuig wapens. Misschien moeten we het wapenverbod dan ook maar negeren want de politie staat machteloos, en justitie is onbekwaam. Het recht in eigen handen nemen is in dat geval zelfverdediging, en een plicht tegenover zijn naasten, en misschien moeten wij alvast ook maar terug trainingskampen oprichten zoals Al Quaida, en onze kinderen terug met speelgoedwapens laten spelen en oefenen.

Hieronder een You Tube muziekje: Die Tote Stadt ( bedoeld wordt Brugge) in een Vlaamse versie gezongen door Jozef Sterckens een Vlaamse tenor,  gecomponeerd door Erich Wolfgang Korngold gebaseerd op een werk van Georges Rodenbach.
Bedenk welke cultuur wij te verliezen hebben door andere te importeren.

Geen opmerkingen: