Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

06 maart 2010

Boonen en Spelen

"Boonen vergeet titel eigen boek" staat er in de krant

"
Tom Boonen kende even een moeilijk moment tijdens een radio-interview. Hij was de titel van zijn nieuwste boek vergeten."

Eigen boek? Tom Boonen kan geen eigen boek schrijven. Hij kan niet eens een titel onthouden. Het beetje hersenen dat hij had is al via drank en coke en diverse prestatiecocktails definitief verloren.
Het enige dat die man kan is snel de pedalen van een fiets doen draaien.
Op "zijn boek", daar zat de mensheid op te wachten, als voorbeeld voor slikken, snuiven en spuiten voor de kinderen of de kleinkinderen. Misschien een geschenk dat de Paashaas kan brengen?
Nu nog wat Letermes en andere politiekers in aangepaste kledij in het zog van deze Monegask, de VRT (alias de OOOO) die dat alles opneemt, en er is een nieuwe realitysoap geboren. Brood en Spelen, zonder brood maar met boonn, dus: Boonen en Spelen. Leuke titel niet? 
Willen jullie de titel Van Tommeke Tommeke toch kennen?
Allez dan: 'Het Ultieme Wielerhandboek van Tom Boonen', zo heet het.
Wat er in staat ga ik nooit weten.

Geen opmerkingen: