Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

01 maart 2010

POCO- award voor de GVA

Van onze informant Victor de Lepanto
Twee gewonden na knokpartij tussen jongeren in Sint-Niklaas

dat stond er te lezen in de Gazet van Antwerpen.

Zelfs voor het inpakken van de frut is deze gazet nog te slecht geworden.
Ik poste in de reactiemodule onder het artikel het volgende:

"Aha, het waren 'jongeren"!
Knappe informerende journalistiek GVA!
Jullie krijgen de poco-award!"

De inhoud van het bericht in de krant ging als volgt:
"In Sint-Niklaas heeft zondagavond een grote vechtpartij tussen jongeren plaatsgevonden.
Daarbij raakten twee betrokkenen gewond.
De massale vechtpartij vond rond 20.00 uur plaats in de Parklaan. Er waren zo'n 12 personen bij betrokken.
Tien van hen hadden het op twee jongeren gemunt. Ze bewerkten hen met ijzeren staven.
Het motief voor de aanval is niet duidelijk."

Het linkse multiculturele onbenul Freddy Willockx (SPa) dat daar al jaren de boel vergiftigd heeft, bestempelt dit naar analogie met de PS collega's in Brussel als een 'Fait Divers'
Hij heeft de politie er niet op af gestuurd, dat zou te veel van zijn kiezers shokeren, maar wel straathoekwerkers met een fluo hesje, die hun diploma haalden in een speciaal daarvoor opgerichte, poco gescreende school.

Victor de Lepanto

Een foto van Freddy die al te veel op de oooo mag verschijnen plaatsen we niet hij is echt te lelijk, vooral van binnen.

We hebben besloten om  de POCO-award uit te reiken telkens wij die verdiend vinden. Met de inflatie van de awards kan er nog eentje bij, eentje die we zelf gul zullen kunnen uitdelen.

Geen opmerkingen: