Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

20 maart 2010

Met wollige handschoenen is het onmogelijk te ondertekenen

Bijna vier jaar nadat Joe Van Holsbeeck (17) met een paar messteken werd gedood voor een mp3-speler, heeft ons land dader Adam Giza nog altijd niet uitgeleverd aan Polen, dit niettegenstaande beloftes aan Polen, en een gerechtelijke uitspraak dat dit moest gebeuren..

Adam Giza zit nog altijd in de gevangenis van Ittre. De woordvoerder van minister De Clerck zegt: “De minister van Justitie heeft zijn handtekening nog niet geplaatst. Het dossier wordt nog steeds bestudeerd”.

Het mag nu wel duidelijk zijn dat de overheid de criminaliteit importeert, dat criminaliteit en associaal gedrag steeds meer worden beloond. Crime pays en het wordt een levensstijl en en dagelijkse activiteitit die door sommigen herverdeling wordt genoemd. Met de vermogensbelasting binnenkort zoals voorgesteld door de SPa wordt bezit terug diefstal. Dat zal de mieren eens leren!


Waarom de meest wollige tjeef nog niet zijn handtekening heeft gezet? Hij en zijn clubje zijn de kampioenen van de besluiteloosheid, de onwil, de onmacht en de onkunde, zonder vijf minuten moed. Zelfs geeen vijf seconden. De baronnenn Munchausen die zichzelf en anderen zodanig voorliegen dat de leugens waarheid worden of waar worden gemaakt.

Het is wordt steeds meer duidelijk dat criminelen gebruikt worden tegen het eigen volk want waarom zou men dit anders gedogen. Wie of wat heeft zo'n grote invloed op Stefaan De Clerck ( ook een jurist notabene) dat hij zijn handtekening niet zet. Dat hij een verdrag met Polen niet nakomt, een arrest niet uitvoert? En wie wint ermee? Cui bono in gerechtelijk latijn. Ik verwijs dienaaangaande naar een opiniestuk "Procedure is een onrecht geworden" geschreven door een jurist die onder de naam Gaius publiceert op Angeltjes  http://blog.seniorennet.be/angeltjes/archief.php?ID=601881

Het is zeker niet het geweten van De Clerck dat hem doet afzien van uitwijzing, want dan betekent het dat Joe's ouders familie en vrienden, en wij, bij zijn geweten geen plaats hebben. Alleen in zijn portemonnee spelen we een rol.
Ik leef mee met de nabestaanden van Joe Van Holsbeek want hun lijden wordt alle dagen bestendigd. Het niets doen van De Clerck is als de spons met azijn die Christus' dorst moet lessen aan ket kruis. (Ik ben wel atheïst, maar het verhaal is toepasselijk zeker in deze tijd van het jaar en als doordenkertje voor de C uit de CD&V.  Die C mag er duidelijk dus wel uit, de V was al kwijt, en de D alleen als het hun goed uitkomt misstaat ook in de naam. Miscchien moeten ze de naam O.F.  Opportunistische Farizeeërs aannemen, maar met het Vlaamse vocabularium dat ik dezer dagen over de Tjeven te horen krijg zijn er veel nieuwe namen te bedenken.
Is dit land Tjeeftjenië en het volk Tjeeftenen?
Op wie stemden jullie de vorige verkiezingen?

Geen opmerkingen: