Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

06 mei 2008

BNP

Zoals ik had verwacht van echte gentlemen (en gentle women). Niettegenstaande het vele werk, namen ze de tijd om een bedankje te sturen op het mailtje dat ik (een paar artikels hieronder) stuurde , en de Vlaamse patriotten het beste te wensen in afwachting van de het success dat voor ons (beiden) in het vooruitzicht ligt. Eronder vindt u de volledige vertaling
"
Hello Antoine,

Thank you for your kind words of support!

Yes, we expected a bigger vote. However, there was a problem with vote-rigging and corruption. Britain’s voting system is similar to Zimbabwe’s!

We in the BNP take great inspiration from Vlaams Belang and we look forward to hopefully working with you in the European parliament in 2009.

All our best wishes to the patriots of Flanders and, yes, more success is to come for us all (we will drink to that!)

Kind regards,

Donna Hancock
National Enquiries Officer

"
Dank u voor de vriendelijke woorden van ondersteuning.
Ja we hadden wel meer stemmen verwacht maar er was een prbleem met stemmen manipulatie en corruptie. Het kiessysteem in groot Bittanië is gelijkaardig als dat van Zimbabwe.


Wij bij de British National Party BNP halen veel inspiratie bij het Vlaams Belang en we kijken ernaar uit om hopelijk met elkaar samen te werken in het Europees Parlement in 2009.

Al onze beste wensen aan de Vlaamse patriotten, en ja meer succes staat er te komen voor ons allemaal ( En daar zullen we op drinken)


Met vriendelijke groeten

1 opmerking:

Anoniem zei

Stemmenmanipulatie...? Nooit van gehoord...
Het zal wel overal zo zijn zeker?
Beste Antoine, denk eraan: ge hebt nog een kus van die mooie miss (op de affiche" tegoed