Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

11 april 2009

Charleroi blijft een corrupt socialistisch zootje

Charleroi leidt ambtenaren niet op zo blijkt weer ondanks beloften door de meerderheid. (dus vooral PS).
Na de schandalen van 2005 en 2006 zou de opleiding van ambtenaren prioritair worden, maar daar blijkt niets van in huis gekomen. Burgemeester Jean-Jacques Viseur (PS) kondigt maatregelen aan om de opleiding op de rails te krijgen.
Haha, wanneer dan wel poenpakkers?
De trein staat nog niet eens op de rails dus, en niemand is gehaast om alle goocheltrukken die geld en macht opbrengen af te leren.
Het zijn verkiezingen en de PS wilt natuurlijk alle socialisten die gedegouteerd zijn terug sussen en inlijven. Nadien verandert er nog niets.
Een opleiding is in Charleroi toch niet nodig vinden ze daar. De juiste partijkaart en vrienden kennen is voldoende. En frauderen wordt al met de paplepel ingegeven.
Een gescreende crisismanager uit een andere provincie benoemen en heel de stad onder curatele plaatsen is de oplossing.
Jammer dat er geen Waals Belang bestaat om de misnoegde kiezers te verwelkomen.
Change is what they need! Changement c'est qu'il leur faut!

Geen opmerkingen: