Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

18 augustus 2008

Exclusieve beelden!!!

Ik ontving vandaag exclusieve beelden van de eerste Iraanse raket. Een aangepaste versie van de decadente westerse en met eigen technologie. Geheel volgens de regels en dank zij de kennis geput uit het enige boek met wetenschappelijke waarde. Nu gaan ze kunnen bewijzen dat Allah bestaat en op een wolk woont, en dat de aarde plat is. Vanaf nu kunnen zij ons ook bespieden en preciezer berekenen waar de volgende heilige aanslag moet komen. De Jihad moet mee met zijn tijd.
Echt waar, en ze hebben mij beloofd op het heilige boek dat er deze keer niet werd gefotoshopped.

Ik vraag me af wat Israel gaat doen om de satteliet te saboteren. De Gucht en Louis Michel maken zich zorgen, maar zeggen de Iraniërs volledig te begrijpen.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Naar het schijnt, hebben ze de muezzin mee de lucht ingezonden omdat hij steeds vals zong bij het oproepen van de gelovigen tot het gebed.
Uit, doorgaans slecht ingelichtte bron, werd dit bericht bevestigd.

A. Griffon zei

Elke raket haar astronaut.
In dit geval meerdere astronauten. Er wordt in die landen gevochten en met bommengordels gedreigd om als eerste mee te reizen om zo hun schepper te aanschouwen