Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

19 februari 2020

Weer bestolen ! Wij financieren terrorisme en onze ondergang.

Voor wie nog steeds dacht dat immigranten ons kwamen verrijken. Sommigen, weinigen, wel natuurlijk, al mag dat eens uitgevlooid worden hoeveel er dat precies zijn. Want de overlast, de drugshandelaars, de gevangen, de fraudeurs, de terroristen, de overvallers, de dieven, en de seksuele criminelen zijn duidelijk identificeerbaar en te linken. En nee, iedereen weet het het zijn niet de autochtone oudjes en kinderen die daarin een belangrijk aandeel hebben. (al komt dat ook eens voor natuurlijk) In Nederland is al een hele tijd geleden vastgesteld dat er voor honderden miljoenen aan fraude werd gepleegd in de gezondheidszorg. Maar nu blijkt ook dat dit geld voor een groot deel naar het terrorisme is gevloeid. Het geld is niet meer recupereerbaar want in het buitenland en verdwenen , de fraudeurs kunnen niet gestraft worden omdat dit wettelijk niet mogelijk is. Zou het kunnen dat met dat geld dure advocaten werden betaald, want gratis werken die niet, of iemand werd omgekocht?
Voor alle duidelijkheid: het zijn niet de blanke Nederlandse oudjes en gehandicapten die het geld gekregen hebben , maar de mensen die ons haten, bestelen en misbruiken. Dat mag, zo staat er in de koran, als de slachtoffers kafirs zijn.

Immigratie die ons zou verrijken?
Nog meer van dat?
We moeten nog meer geduld hebben?
EVRM en internationale verdragen een gevaar voor ons?
We schaffen ons af?
We laten ons verder omvolken en bestelen?
We gaan ze uitburgeren?
We laten Bart Somers verder begaan?
U mag het antwoord op die vragen zelf geven.

Geen opmerkingen: