Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

06 februari 2020

Via dwangsommen het terrorisme post-gefinancierd.


We beginnen met een filmpje over onschuldige kinderen die we verplicht naar hier moeten halen, en waarvan eentje al 19 jaar is.



De Belgische regering moet voorlopig al een half miljoen euro betalen aan IS-kinderen. De deurwaarder is in opdracht van Abderrahim Lahlali het geld al met een dwangschrift gaan opeisen.
50000€ per dag zo lang de 10 kinderen van IS strijders en hun even wrede vrouwen niet naar belgië worden gehaald. En dat kan dus nog wel wat duren.
Abderrahim Lahlali, lid van CD&V en voormalig gemeenteraadslid voor die partij, lacht. Hij lacht ons uit, en met hem al de moslims die de enige echte islam genegen zijn, die dansen en zingen bij een aanslag met doden en gewonden, wanneer gruwelijke oorlogsmisdaden worden begaan, kelen worden overgesneden, mensen worden gemarteld en/of tot slaven worden gemaakt. Ze hebben geen wroeging, ze nemen nergens afstand van, ze blijven eisen stellen zo hoorden we al de gevangen genomen moeders van de betreffende kinderen in een videofilmpje ratelen. Zij lachen, telkens wij huilen.

Voor wie dacht dat het toch wel meevalt met het islamitische fundamentalisme heeft beslist niet de berichtgeving gelezen en de foto’s gezien over de publieke herdenking in St Jans Molenbeek van de onlangs overleden haatprediker Rachid Haddach in moskeeën.


Lahlali is de advocaat van IS-terroristen, van Sharia4Belgium, van de Marokkaanse terrorist Abdelkader Belliraj, van de ouders die juf Magali Alpaers van ‘De Blokkendoos lasterlijk beschuldigden van kinderverkrachting, van de allochtonen in Aalst die veinsden een racistische brief in de bus te hebben gekregen, van drie ‘jongeren’ die een aanslag planden op Filip Dewinter, enz….

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQItRC6884ywoi9ouPdRfK4Oaq9hwiUbgGlAAdS_rvpQxEviJyY
Deze noodregering en vorige belgische* regeringen (en alle partijen daarin) hadden al met maatregelen, tijdig beroep, en aangepaste wetgeving kunnen voorzien en voorkomen dat er over dit soort aangelegenheden processen konden worden gevoerd en dwangsommen konden worden opgelegd. Het is een kwestie van nationale veiligheid. Immers zijn wij in oorlog met terroristen en hun aanhang, die kozen zich tegen ons en onze beschaving te keren. Zij wensten en wensen ons nog steeds dood, zoals dat in hun sadistische boek wordt bevolen.
Nog erger is dat hiermee een precedent werd gecreëerd en er nog veel meer kunnen en zullen volgen. Want aan ons geld zijn ze niet vies.
Ook NV-a dat, net zoals ze pas nadat ze eerst mee het Marrakeshpakt hadden goedgekeurd er zich gingen tegen verzetten, nu ook veel te laat komt met haar protest.
Voordien hadden we hen niet of nauwelijks gehoord. Dat zwijgen was bewust politiek correct om salonfähig te zijn, of ze zaten te slapen. Laat ik maar hopen dat het dat tweede was. Peter De Roover is de man die alle kalveren al moest pogen te redden nadat ze waren verdronken. Laat ik ook hier hopen dat al die pogingen oprecht waren.
Weerom stelde niemand van de regimepartijen justitie of de activistische rechters in vraag. Dat mag niet, uit angst geen democraat meer te worden genoemd maar een fascist. En dan is de kous af en ritsen de monden dicht en rusten de bezwaren en principes. Vrijwel niemand loopt graag koord, en al helemaal niet iemand die daar geen talent of durf voor heeft.
Dat de minister van justitie, die hiertegen niets ondernam, de CD&V-er Koen Geens is, met een islamitische schoonzoon en een precedent dat de 800.000 ARCO-gedupeerden zich nog wel zullen herinneren, is een zaak. Dat de advocaat Lahali de juridische handlanger is van allerlei terroristen, als hierboven opgesomd ,is een ander verzwarend feit voor de CD&V. Bijna had die partij onlangs zelfs een Irakees als voorzitter (want ook, nog steeds, bezitter van een Irakees paspoort) .

Hoe ver gaat het verraad van die partij dus om in het pluche te blijven zitten? Het aantal Christelijke organisaties gelinkt aan CD&V dat lobbyt voor, en zich bezig houdt met de invoer, het onthaal, opvang en ook juridische/sociale ondersteuning van immigranten/asielzoekers en ook heuse terroristen en hun medeplichtigen, is niet te tellen.
Ik ben eens begonnen aan aan een onderzoek en stelde vast dat die organisaties een mistig gigantisch web is waar aan alle draden geld en macht kleven.
Wat mensen niet weten, daarvan kunnen ze niet wakker liggen zie ik ze onder elkaar met een serene stem en een afgestreken schijnheilige smoel zeggen. Ach, ze zijn zo lief, de beweging van het onopvallende centrum, de poliep met honderden tentakels, de grafdelvers van onze maatschappij en toekomst in naam van hun denkbeeldige goedheid en plaats in hun even denkbeeldige hemel die niet veel verschilt van die van de moslims, op de 72 maagden na.
Maar u blijft er voor stemmen? Omdat ze zo verbindend zijn, het middenveld van de maatschappij vertegenwoordigen ( de brei- en fiets- en kookclubjes), ze de christelijke waarden (slik! ) dragen, ze een bestuurspartij van staatsmannen/vrouwen zijn (slik ! ), omdat ze de weg naar de hemel openen en aan een eerlijke en een rechtvaardige maatschappij (slik! slik ! ) timmeren…..
CD&V is ‘de’ Taqqya-persoonlijk-belang partij in Vlaanderen. Niet het belang van Vlaanderen, en ook niet voor Vlaanderen.

Boven of onder de bidmat: één god met islam
Beter dan geen god volgens hen
Niets deden zij ooit voor ons, tenzij geveinsd, tenzij onder dwang of voor persoonlijk belang, of wanneer ze werden betrapt.
En dat is kenmerkend voor tsjevengedrag. En een tsjeef, dat wilt u toch niet zijn?

Geen opmerkingen: