Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

24 februari 2020

De Groene aap valt uit de mouw

De Groene aap valt uit de mouw

De Groenen (Die Grünen) waren al aan ’t pleiten voor het verbieden van extreem rechts en het AfD, nadat ene Tobias R. 9 mensen van buitenlandse origine en zijn moeder vermoordde en dan de hand aan zichzelf sloeg.

En wat blijkt nu?
Meteen werd de aanval ingezet tegen ‘extreem rechts’ en de moordpartij politiek gerecupereerd. De boemerang die Merkel, de Grünen, die hebben gegooid, komt nu dubbel hard in hun linkse smoel terug.(‘Smoel’ dat is wat de socialiste bij ons nog altijd zoeken)

Op dit beeld is de vader van de moordenaar Tobias Rathjen te zien. Hans- Gerd Rathjen was als politicus 9 jaar geleden nog kandidaat op de lijst van de Grünen in Hanau. Foto: Bündnis 90/ Die Grünen Hanau https://archive.fo/Is1bt

Inmiddels werd ook de vader Hans-Gerd opgepakt en geboeid door de politie weggevoerd.
Wie die „Bild“-Zeitung berichtet, wird deshalb nun auch gegen den 72-jährigen Vater Hans-Gerd R. ermittelt. Zwar geht man nicht davon aus, dass dieser einen direkten Bezug zu den Morden gehabt habe. Dennoch solle geklärt werden, inwieweit der Betriebswirt und ehemalige Grünen-Kandidat für den Ortsbeirat Kesselstadt möglicherweise eine „tatbegünstigende“ Wirkung gehabt haben könnte.

Groenen wilden sporen verbergen?
Andreas Unterberger schrijft zelfs op zijn blog dat de Groenen onmiddellijk alle sporen van Rathjen die naar hen toelopen, probeerden te verwijderen van het internet. Bewakers van de waarheid hadden er tegen dan al voor gezorgd dat die pogingen tevergeefs en te laat kwamen.
De vader mag dan misschien wel niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor de daden van zijn zoon, Merkel en de Grünen zijn dat wel voor de haatcampagne tegen de partij Alternative für Deutschland (AfD) en iedereen die er voor stemde of dat van plan was.
Wie is dus het gif in de maatschappij, wie zijn de verspreiders van haat, het gif en de schimmel in de maatschappij? Wie zo de volgende verkiezingen manipuleren, de burgers intimideren, de democratie vervalsen? Toch niet de Russen of Trump zeker?

En nu excuses?
Het is nu nog niet algemeen bekend, en nog onderdrukt nieuws, zowel in Duitsland als de rest van de wereld.
Maar, gaat Angela Merkel zich nu publiek en uitgebreid komen verontschuldigen voor de tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen? Ik vrees dat het loeder, het grootste gevaar sinds Hitler en Stalin voor Duitsland, de echte Duitsers en gans Europa, dat niet zal doen. Maar veel Duitsers en Europeanen zullen daar wel hun conclusies uit trekken.
En de Grünen, die de schietpartij ook meteen recupereerde had ook haar kans schoon gezien om af te rekenen met hun politieke tegenstanders. Als er organisaties, politieke partijen of lui zijn waar we moeten voor vrezen, dan zijn zij en hun rode vrienden het grote gevaar voor ons en onze vrijheid.
Ik mij zelfs voorstellen dat ze vanuit hun linkse ideologie in staat zijn ( alleszins sommigen er al eens van dromen) om een Pol-Potje te organiseren. Immers, linkse dictaturen worden zelden en dan nog tijdelijk, vanuit een democratisch verkozen geboren, maar vanuit een soort staatsgreep. Zij haten eigenlijk vrijheid, behalve de hunne.

Rechts zou gevaarlijk zijn en terreur zaaien?
Dan is hier wat vergeten recente geschiedenis gepast voor diegenen die later zijn geboren, of die het zijn vergeten.
RAF-Logo.svg 
Met de Rote Armee Fraktion RAF, waarvan de Baader- Meinhofgroep deel uitmaakte, en die van 1978 tot 1998 bestond, heeft de rode terreur via bankovervallen, moorden en bomaanslagen in totaal 39 doden gemaakt. Nee dit waren geen Einzelgangers, geen eenzame wolven, maar goed georganiseerd bendes van toerekenbare daders.
Ze maakten in 1998 bekend dat hun organisatie was ontbonden. Niet iedereen die lid was van die terreurorganisatie was bekend. Bedenk dus dat het niet is omdat een terroristische organisatie toetert dat ze zichzelf heeft opgeheven, dat wij dat moeten geloven dat dat zo is.

Maak zelf een tabelletje als je wilt om alleen al het dodental te vergelijken met wat sinds die tijd ‘extreem rechts’ op zijn geweten zou hebben. In welke kolom zou er dan een nul staan denk je?

Willen jullie de rabiate Vlamingenhaters, de linkse Belgiscisten, het journaille, Groen, Links en verwaande kwasten als Patrick Dewael bvb daar eens op terecht wijzen zodra ze het schietincident ook eens willen recupereren?

Links 😀 😉
22. Feber 2020 / 11:29 https://www.unzensuriert.at/content/91738-hannau-moerder%3A-sein-vater-war-offenbar-gruen-kaniddat. Hanau-Killer Vater des Hanau-Mörders war offenbar Grün-Kandidat
https://www.bild.de/bild-plus/news/inland/news-inland/hanau-welche-rolle-spielte-der-vater-72-des-terroristen-tobias-rathjen-68956980,view=conversionToLogin.bild.html

Geen opmerkingen: