Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

05 februari 2020

De vis rot eerst aan de kop. Omdat……

Hoe fout het hier loopt, met dank aan de minister van samenleven en zijn voorgangers en tutti quanti, kun je zien in de eerste aflevering van Danny Op Straat duikt Danny in de wereld van drillrap. Deze serie is vanaf donderdag 6 februari wekelijks om 21:10 te zien op NPO2.
Omdat dit geen verbindende journalistiek is, omdat iedereen die dit aanklaagt meteen behoort tot de nazi’s in de Reichstag. Omdat we het op bevel moesten ‘schaffen’ en weinigen slechts weerstand boden uit angst voor de Securitate/de Stasi en instellingen als Unia?

Omdat de immigratie, ons pensioen, onze sociale zekerheid en onze economie moesten redden, zo werd gezegd en zomaar geloofd?

Omdat het allemaal maar faits divers waren, er slecht enkele handgranaten, enkele handgranaten en kogelinslagen waren, er slecht enkele salafisten en IS strijders gaat die terreur brengen en de rest ‘braaf’ is?

Omdat u nog gelooft dat justitie en politie dit wel zullen kunnen aanpakken?

Omdat ……

 https://sceptr.net/2020/02/massa-mensen-bidt-op-straat-ter-ere-van-overleden-salafist/

Massa mensen bidt op straat ter ere van overleden 'salafist'

Massa mensen bidt op straat ter ere van overleden ‘salafist’

Vandaag eerde een grote mensenmassa de overleden predikant Rachid Haddach. Volgens de lokale media zou er tussen de 5.000 en 10.000 mensen een eerbetoon zijn gaan brengen aan de man. Haddach overleed de nacht van zaterdag op zondag aan de gevolgen een longkanker. Dat meldt Bruzz.
De grote Al Khalilmoskee in Molenbeek organiseerde een herdenkingswake voor de populaire prediker. Daar kwam echter een zo danig grote mensenmassa op af, dat de straten moesten worden afgezet. Ook een buslijn moest worden omgeleid. Duizenden moslims namen de straten in om er te bidden.


En zeg nu eerlijk, hebben het zwijgen, de onverschilligheid, de angst, geholpen om dit te voorkomen?

Heeft u zich niet vergist wanneer u niet aan de kant van het verzet stond? Heeft u nu geen spijt dat u mordicus vertrouwen bleef hebben in de zachte aanpak, het pappen en nathouden, het omkopen met geld en hulp opdat ze braaf en rustig zouden blijven?Gaat u nu drastisch anders durven stemmen of het leven van iedereen, ook het uwe, verder en wellicht onherroepelijk verkloten in het stemhokje?
“Zachte heelmeesters maken stinkende wonden” werd ooit met afkeer en boegeroep door naïeve mensen ontvangen. Maar zoveel jaren later moet men Filip Dewinter wel gelijk geven.
Het aantal etterende wonden is ondertussen niet meer te tellen! En de vraag rijst of de patiënt nog valt te redden .

Geen opmerkingen: