Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

04 februari 2020

Als er buiten de quarantainekliniek doden vallen, dan is het massamoord in plaats van een ongeval.


Ja lap zie ! Zoals ik en velen al vreesde is het zo ver. De onnozele zichzelf overschattende hansworsten hebben de besmettelijke ziekte geïmporteerd. Meer dan waarschijnlijk zijn nu alle inzittenden van het repatriëringsvliegtuig vogels voor de kat. Ik hoor de hansworsten nu ook al vertellen dat we er toch niet aan hadden kunnen ontsnappen, vanwege de globalisering enzovoort … die zij nu tot in het ziekelijke hebben doorgetrokken.

De Spaanse griep https://nl.wikipedia.org/wiki/Spaanse_griep was een beruchte griep-pandemie uit de jaren 1918-1919. Deze wereldwijde epidemie eiste naar schatting 20 tot 100 miljoen levens, een aantal dat het totale dodental van de Eerste Wereldoorlog ruimschoots overtreft.[1][2][3] Het virus dat de Spaanse griep veroorzaakte was van het type H1N1.


Ik hoop dat diegenen die de epidemie naar hier haalden mee als eersten zullen sterven. Hun verdiende straf.
Ik weet het zeker, we worden geleid door dommeriken. Dat wordt niet enkel bewezen door de aanpak van deze epidemie maar ook door het begrotingstekort, de spilzucht en hun handel in gebakken lucht, het oneindig gerommel met wetjes tegelijk nog met het falen van justitie, en het mordicus importeren van terreur, criminaliteit en profitariaat.
Als we dit overleven moeten we daar van af ! Als jullie dit niet veranderen in het stemhokje, is het over en out met ons en onze ‘beschaving’. Of wat er nog van overblijft.
https://www.standaard.be/cnt/dmf20200204_04834176

Eerste geval van coronavirus bevestigd in België


Eerste geval van coronavirus bevestigd in België
De negen gerepatrieerde Belgen werden zondag in quarantaine geplaatst in het militair hospitaal in Neder-Over-Heembeek. Foto: EPA-EFE
Eén van de negen Belgen die zondag vanuit Wuhan naar ons land is gerepatrieerd, is besmet met het coronavirus. Dat meldt het kabinet van Maggie De Block (Open VLD), minister van Volksgezondheid.
De andere acht gerepatrieerde Belgen zijn niet besmet met het coronavirus, zo blijkt uit de medische tests die werden afgenomen.
‘De persoon die positief testte, is in goede gezondheid en vertoont op dit moment geen ziekteverschijnselen. De patiënt is overgebracht naar het universitaire Sint-Pietersziekenhuis in Brussel, een van de referentieziekenhuizen in ons land’, verduidelijkt De Block. ‘Dat ziekenhuis beschikt over alle noodzakelijke expertise en omkadering, waardoor de beste zorgen er gegarandeerd zijn.’
‘Ik had dit ergens wel verwacht. Kijk naar het vliegtuig waarmee Duitsland zijn landgenoten heeft gerepatrieerd. Daarin zaten uiteindelijk twee mensen die besmet waren met het coronavirus’, zegt viroloog Marc Van Ranst tegen Radio 2 Antwerpen. ‘Net daarom was het een goede beslissing om die mensen in quarantaine te plaatsen en iedereen te testen, ook zij die geen symptomen vertoonden. Want ook de persoon die nu positief heeft getest, vertoont geen ziekteverschijnselen.’
Proefkonijnen gezocht !
Jonge gezonde mensen kunnen zich al haasten om zich als proefkonijn op te geven…… Van een macaber toeval gesproken net terwijl ik mijn vorig bericht over het eerste besmettingsgeval met het Coronavirus nog aan het schrijven was. Ik merkte de advertentie op in de de rand van mijn Facebook pagina. Een merkwaardig toeval toch ? Of een voorteken? 😉 Op zich heb (HAD) ik daar geen probleem mee, al zullen het het vooral mensen in geldnood of in staat van zinsverbijstering zijn die aan dit soort projecten hun leven lenen. Maar nu ik zie hoe ze deze pandemie aanpakken, twijfel ik echt aan de mentale gezondheid van de dokters Frankenstein en de politici die beslisten om de ziekte te verspreiden, wellicht mee onder druk van de Europese dictatuur. Vragen we ook eens aan het koningshuis of politici of ze een van hun luilekkere telgen willen ter beschikking stellen voor de wetenschap? Ze geven zelfs geen bloed alhoewel sommigen wel in het bestuur van het Rode Kruis zetelen/zetelden.

Wanneer er doden vallen buiten de in quarantaine vertoevende patiënten, dan dienen mijns inziens de verantwoordelijken voor het binnenhalen en verspreiden van de epidemie vervolgd en gestraft te worden wegens massamoord. Zij hebben immers bewezen de ziekte naar hier gehaald, en dit kan niet als een ‘ongeval’ worden aanzien.
Van mijn ‘correspondent in China’ :
“Gisteren (ondertussen 2 dagen geleden red. ) heeft men in China wel ontdekt dat wie het NCorV opgelopen heeft en daarna helemaal genezen zou zijn, niet levenslang immuun is maar (als hij niet de nodige voorzorgen neemt) opnieuw ziek kan worden.”
En ook: ” mensen kunnen ook tijden de incubatietijd het virus overdragen, dus nog voor ze de symptomen van de ziekte, als bvb koorts, vertonen.”

Natuurlijk zoeken wij nog bevestiging van dit bericht, maar ik ken die man met een lange carrière in China persoonlijk en als zeer betrouwbaar. Ook hij gaat als ingenieur en bedrijfsleider niet over een gerucht en hij zal een en ander uit betrouwbare bron weten.
En OEF! ondertussen is de eerste 2 1/2 hectare grote kliniek in Wuhan klaar en bouwen ze er zelfs meer. Een huzarenstuk waarvoor men de Chinezen alleen maar kan bewonderen en benijden. Hier zijn de zelfgenoegzame pseudoleiders daartoe niet in staat. En wat nu ? Er is in dit land niet eens capaciteit voor duizend quarantaine patiënten !

Geen opmerkingen: