Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

20 februari 2020

Niets meer om te verliezen, behalve zichzelf.

Niets meer om te verliezen, behalve zichzelf.

Een duidelijk beeld van de toekomst van Europa duikt nu vrijwel alle dagen op. En toch willen veel liever mensen wegkijken en goedmenselijk verder blijven kiezen voor de ondergang van de beschaving.
“Volgens de politie is er nog geen betrouwbare informatie over de “achtergrond”.
De schietpartijen waarbij al 8 doden (ondertussen opgelopen tot 11 doden) vielen vonden volgens eerste informatie plaats in/tussen rivaliserende shishabars, waterpijp-bars dus. Niet bepaalt een soort activiteit dat wordt opgestart door blanke Westeuropese Duitsers of Westerlingen.
Waar aanvankelijk gevreesd werd dat het schietpartijen betrof die het gevolg waren van bende-rivaliteit, blijkt in de loop van deze voormiddag dat de dader een 42 jarige Duitser Tobias R zou zijn die nadien zichzelf en zijn 73 jarige moeder van het leven beroofde.
De paranoïde man zou gehandeld hebben vanuit vreemdelingenhaat zo staat er nu te lezen.
Wat een meevaller voor het regime van Merkel, dat er af en toe ook een etnische Duitser als dader kan worden aangewezen. Zo kunnen ze voortaan gelijk alle Duitsers die hun mond nog eens durven open doen wegzetten als extreem rechtse racisten, onder verwijzing naar deze schietpartij. Zo heeft elk land nu zij Anders Breivik, zijn Hans Van Themsche, en minstens een eigen massamoordenaar per 10-tallen vreemden met hun veelvoud aan slachtoffers.
Naïeve, nee eigenlijk misdadige politici hebben er nog steeds geen benul van dat het voorkomen van zulke acties, die af te keuren zijn en het volk eigenlijk nog meer schade toebrengen dan helpen, ook het gevolg zijn van hun politiek en handelen. De ruime meerderheid is het immers niet eens met de immigratiepolitiek en de vervreemding van hun omgeving, de de bezetting van hun land en de omvolking en de demografische en sociale ontwikkeling. Weer zullen hierdoor de oorzaken van onvrede over immigratie dieper in de diepvrieskist belanden.
Nee, deze moordpartij heeft de Duitse zaak niet geholpen. In tegendeel.Want al is het bekend bij iedereen die een beetje snugger is, dat het waterpijproken niet het verdienmodel is van de waterpijp-bars. Net zo min als dat het geval is in veel hand carwashes, nachtwinkels, pittabars, telefoonwinkels enz…. op plaatsen waar de laatste kruidenier, slager en bakker van miserie en armoede zijn gestorven.
Dat het crimineel tuig elkaar begint af te maken, zouden we alleen maar kunnen toejuichen. Maar jammer genoeg blijft het daar nooit bij.
Terwijl wij geen enkel wapen meer mogen hebben om ons te verdedigen is het aantal wapens, zelfs oorlogswapens, in handen van allochtone criminele bendes alleen maar toegenomen. Het bezit daarvan, en frequent gebruik vooral maakt het noodzakelijk dat ook de brave mensen zich kunnen verdedigen. De politie komt immers steeds te laat en vist achter het net, of wil begrijpelijk hun leven niet meer riskeren.
Toch zal het feit dat de vermoedelijke dader (mutmassliche Täter) een legaal wapen bezat en lid was van een schietclub er toe leiden dat zulke clubs en het wapenbezit dreigen te worden afgeschaft. En net is het slechts een goede man/vrouw met een wapen die een slechte met een wapen kan stoppen. Oorzaak ligt niet enkel bij de politiek correcte verrottingspolitiek, maar evenzeer en soms nog meer bij de zieke, wereldvreemde, ellendig trage justitie dat niet eens in staat is om de brave mensen en de slachtoffers te beschermen, maar wel eist om nog duizenden oorlogsmisdadigers naar hier te halen om te berechten. Wat een megalomane eigendunk !
Zo lang oogkleppen, blinddoeken en oordopjes, en/of verstandelijke vermogen verhinderen de realiteit te kennen, zal dit soort aanslagen ook alleen toenemen, zij het slechts een fractie van het aantal aanslagen, moorden en geweldplegingen van moslimterroristen, drugsbendes en allochtone bendes. Niemand wil verdrukt en gemuilkorfd zijn of worden in eigen land.
Actie wekt reactie, en verdediging, zelf ten koste van zijn eigen leven. . Steeds meer mensen hebben bovendien niets anders meer om te verliezen.
Zijn mensen als Bart Somers, Angela Merkel, en Rutten de oplossing of net de oorzaak van de problemen en dus het probleem zelf?
Nu we miljoenen dreigen te moeten betalen aan massamoordenaars, oorlogscriminelen en hun aanhangers; we zelfs boetes moeten betalen aan uitgezette criminelen, en behalve het Vlaams Belang en de NVA geen enkele partij allochtone criminelen de nationaliteit wilt afnemen, mag ik hopen dat de kiezers zich zullen realiseren dat ze voor de pest en de cholera hebben gestemd, de echte populisten die ondanks grote woorden ons enkel onheil, verarming, overbevolking en criminaliteit brachten.
Het zal dus enkel erger worden.
Die Welt: https://www.welt.de/vermischtes/article206001951/Hanau-Elf-Tote-nach-Schiesserei-darunter-der-mutmassliche-Taeter.html

Elf Tote nach Schießerei in Hanau – darunter der mutmaßliche Täter

Geen opmerkingen: