Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

17 februari 2020

Afschaffing van de nationale identiteit, ook in fases, is geen lopende zaak, en elke wijziging is een schending van de grondwet.


Geplaatst op 17/02/2020 door a. griffon

Deze week verscheen in alle kranten het bericht dat we allemaal een nieuwe identiteitskaart zouden krijgen waarop onze plaats van geboorte niet zichtbaar meer zal zijn. Ook de handtekening van de verstrekkende ambtenaar, die hiervoor aansprakelijk kan worden gesteld , en de plaats van uitreiking zullen verdwijnen. Zo zal dus ook niet meer kunnen vastgesteld worden wie al de vreemdelingen tot belg maakt, en waar dat dit gebeurt.
Via de salami-techniek wordt de grondwet ondergraven. Dat is al zo met de de grondwet die vrije mening aan banden legt. Met de wijze waarop justitie werd omgevormd, en waarbij nu een dringend verzoek tot afschaffing van assisen wordt geëist door magistraten die daarmee de scheiding der machten schenden ( eveneens opgenomen in de grondwet) Er zijn al veel voorbeelden, en de lezers zijn welkom om deze ter herinnering in de reacties op te sommen.


Wat is de volgende stap? De afschaffing van de belgische nationaliteit en de invoering van de Europese identiteitskaart? Ons adres was al gewist, maar dat kon nog verdedigd worden om veiligheidsredenen, omdat dan tijdens je reizen niemand je woning zou kunnen komen leegplunderen bvb.

Nog gekker is het wanneer men de reden leest waarom men die nieuwe ID- kaart zou invoeren. De aanpassingen aan de lay-out van de kaart komen er op basis van aanbevelingen van de Internationale Luchtvaartorganisatie (ICAO). (zie art van Belga onderaan) Alsof dat orgaan regels heeft te stellen.

Voorlopig staat er nog BEL op ipv EUSSR, en zijn het geslacht (voorlopig) nog niet gewist. We mogen dus nog man of vrouw zijn, en niet genderfluide, queer, transgender, lesbisch, homo of pedo. Maar ik ruik al protest.. Voorlopig blijven ik en mijn familie 100% mannen en 100% vrouwen. Want wie weet wat men met ons, ons DNA of ons sperma en eitjes, ooit van plan is. Als genderdromen mag, dan doemdenken ook.

Hebben jullie een idee waarom de geboorteplaats niet meer op de identiteitskaart zal staan?

Zo lijkt het alsof iedereen die de belgische nationaliteit heeft gekregen, ook hier is geboren en niet meer in Darfour, Marrakesh of Mogadishu , en evenzeer ons land en onze identiteit kan claimen . Geen enkele andere reden is hiervoor te bedenken. Een nieuwe fase in het weg met ons, en alles wat van ons was is nu ook van hen en van de hele wereld die hier zou binnen geraken. Bovendien helpt het ook nog eens lekker de criminelen want hoe minder er over hen geweten is en eenvoudig af te lezen, hoe liever ze het hebben. Ik begrijp niet, en u wellicht ook niet , dat een regering in lopende zaken zoiets kan beslissen. Nog minder dat ook NVA hiermee is akkoord gegaan. Dit is immers geen lopende zaak, en niet iets dat zo nodig op een drafje moet worden gefikst.

Het is dus een geluk dat de formatie van een nieuwe regering faalt. Niet enkel voor de Vlaamse zaak en belangen, niet enkel omwille van de begroting die in de prak wordt gereden door de interim-regering van lopende zaken, maar ook omwille van alle andere besluiten die de ontslagen regering neemt, de bezoeken die ze in het buitenland brengt en waar dubieuze afspraken worden gemaakt, het geld en de postjes die ze nog uitdeelt enz.. en waarvoor ze sinds de val van de regering en de verkiezingen van mei 2019 geen mandaat meer hebben, maar zich dat wel nog toe-eigenen.
https://nageltjes.be/wp/?p=35966

Geen opmerkingen: