Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

21 juli 2010

Slecht nieuws voor de aandeelhouders van Kinepolis

Ik ontving 20/7 onderstaande e-mail van Kinepolis waarop ik niet naliet meteen te reageren. Misschien zijn ook andere Vlamingen, die zulke uitnodigingen of reclame krijgen, geïnteresseerd om een  dergelijk antwoord en signaal te geven aan de reclamemachine en de sponsors van de belgicisten?
Vlaamse republikeinen gaan toch hun zuurverdiende geld niet opdoen in actief Belgicistische bedrijven en zo hun balans en hun sponsormogelijkheden verbeteren?

----- Original Message -----

From: Kinepolis
To:Antoine 
Sent: Tuesday, July 20, 2010 9:39 PM
Subject: Kinepolis trakteert op de Nationale Feestdag

Indien u deze e-mail niet kan lezen, klik dan hier of kopieer volgende link in de adresbalk van uw webbrowser:
http://messagent.kinepolis.com/optiext/optiextension.dll?ID=aUddf78WwB%2BrHaVyvWxy8b6lXs52PDJ%2BXJ%2Bjqf

Kinepolis trakteert op de Nationale Feestdag

Beste Antoine,
Vier 21 juli in de Belgische driekleur bij Kinepolis en ontvang een gratis bioscoopticket voor een volgend bezoek. En omdat bij film versnaperingen horen, geven we je er ook nog een zak Limited Edition M&M's 'Belgium'* bovenop. Duik dus snel je kast in en stel je Belgische outfit samen.
Klik hier voor meer info en voorwaarden.
Het Kinepolis Team
*zolang de voorraad strekt

Privacy beleid - Uitschrijven

Blijkbaar is Kinepolis een van de slippendragers van het belgische regime en de opperettemonarchie.

Nee, wij zijn niet geïnteresseerd in belgische toestanden, een artificieel kafkaiaans surrealistisch land gemaakt door en voor de hoge Europese adel.

Wij willen zo spoedig mogelijk een Vlaamse republiek en sturen ons consumptiegedrag dan ook in die richting aan, zeker ten opzichte van bedrijven die zoals jullie lopen te werven en zwaaaien met een belgische vlag. Dit is de consequentie van jullie politieke keuze, waardoor het aantal kijkers/klanten enkel nog kan afnemen. Slecht nieuws dus voor jullie aandeelhouders!

Wees gerust (of ongerust), wij zijn lang niet de enigen, en het aantal groeit gestaag tot snel.
Gelieve me dan ook nooit meer uitnodigingen, reclame of e-mails te sturen, en ons geheel uit uw databank te wissen zoals dit mijn recht is volgens de privacywetgeving.
met vriendelijke groeten
Antoine & familie

Geen opmerkingen: