Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

15 mei 2010

Siegfried De Mol

"De splitsing van de kieskring Brussel-Halle-Vilvoorde moet opgelost worden in een brede onderhandelingsronde over de staatshervorming. Dat zei Siegfried Bracke (N-VA) vrijdagavond op Kanaal Z. Daarmee deelt hij de mening van voorzitter Bart De Wever, die BHV zonder onderhandelingen wil splitsen, niet.
( Op de foto is dat te merken denk ik)

"Je zal dat in een groter pakket moeten steken, maar ik denk dat je uitgerekend op dat punt eigenlijk niet kunt toegeven, op de klassieke lepel suiker waar de voorzitter van mijn partij ooit heeft over gesproken na", reageerde Bracke op de vraag hoe de splitsing gerealiseerd moet worden.

Volgens hem kunnen de Franstaligen best overtuigd worden. "Als je de andere kant kan overtuigen dat er een win-win gemaakt kan worden, en dat de taart groot genoeg is om daar een win-win van te maken, dan denk ik dat het niet onmogelijk is."

Bracke noemt BHV "eigenlijk een sociaal probleem". "Mensen voelen zich er niet goed, dat is verfransing. Je màg daar niet op toegeven", besluit hij.
"
Ha zo, in een pakket stoppen. Dus toch onderhandelen over iets waarover niets te onderhandelen valt, over iets dat gewoon ons grondrecht en onze eigendom is.


Hier betekent onderhandelen Siegfried dat je bereid bent iets weg te geven of te betalen voor iets dat ons al toekomt, of iets te stelen dat niet van u is. In het bedrijfsleven gaat zo'n onderhandelaar meteen stempelen en vindt hij alleen nog een baan in een seinhuisje in Brussel Zuid waar hij zich de ganse dag van als gefrustreede mag masturberen zonder ontslagen te worden.

Hebben de slimme journalisten hem al gevraagd wat hij zoal wilt weggeven?
Een zak Vlaams geld tot het jaar 3000? Grondgebied? Een corridor? Facititeiten in Oost Brabant? Een federale kieskring? Pariteit in de senaat? Uitbreiding Brussel? Benoeming van franstalige burgemeesters die schijt hebben aan Vlaamse rechten? Uitdovende faciliteiten in het jaar van de onozele kinderen? Financieren van de catastrofe 'Brussel'...????

Linkse journalisten ontzien een andere linkse regimegabber natuurlijk en stellen bewust geen vervelende vragen, of zijn daarvoor te dom..

Ik denk dat NVA niet Siegfried Bracke heeft binnengehaald maar een infiltrant "Siegfried De Mol" die in opdracht van zijn logebroeders België moet redden door de Vlaamse zaak te kelderen vanuit de meest bedreigende partij. Hij is als de graalridder die bereid is om beproevingen te doorstaan, die zich opoffert om het geloof te redden.

Maar  Siegfried De Mol, het verhaal van Parcifal is een sprookje, de graal is een fata morgana en bestaat niet, net zoals belgë niet bestaat. Rationeel kan men iets dat niet bestaat niet vinden of redden. Dit is de 21 ste eeuw, de sprookjes voorbij, en uiteindelijk kom je van een kale reis terug en wordt er later geen heldenverhaar op muziek gecomponeerd, maar ga je misschien de analen in als land- en volksverrader ( zoals Schilz).
Vlaanderen wordt onafhankelijk Sigfried, dat kunnen jij noch je belgische logebroeders ooit voorkomen. Aanvaard dus deze vrijheidgedachte, vind daarmee vrede in jezelf, en ga geen spoken redden.
En heus, er zal geen ene Waal van doodgaan, de subsidies zullen uit de EU komen, de koninklijke famlie zal geen honger leiden, Brussel zal niet verdwijnen en alle overbodige politici zullen wel elders een overbodige of hopelijk nuttige baan vinden.
Volk word staat! Volk wordt staat! Vlaanderen Eerst!

Geen opmerkingen: