Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

21 november 2009

Agent neergeschoten op E314, en het zal nog erger worden.

Op de E314 ter hoogte van de afrit Halen in Limburg is een agent van de politiezone Leuven neergeschoten. De man is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.
Het incident deed zich vrijdag voor rond 22u15. Het is nog niet duidelijk waarom of door wie de agent is neergeschoten.

Ik kan het zoal raden wie dat waren: crimineel tuig.
De poco's hopen en bidden dat het geen verrijkers van de multiculturele maatschappij zijn maar 'familie' van Hans Van Themsche of Blood & Honour. Wat maakt volgens u het meeste kans?

Wie de dader(s)ook moge(n) zijn, de zwaarste straf in dit land is niet genoeg (want die stelt niets voor). De doodstraf terug invoeren is wat ik het liefst zou hebben.
En is het nieuwe Belg of allochtoon: inleveren de identiteit en terug naar het land van oorsprong desnoods gedropt met een parachute.(of soms zonder, wat ook mag voor de autochtone zware criminelen)

Nu er water gevonden is op de maan: "Crembo ga eens onderhandelen met de Amerikanen om daar onze zware criminelen en onverbeterlijke veelplegers te huisvesten, sommigen voor altijd?."
Ontsnappen uit die gevangenis is onmogelijk, en dan krijgen de brave burgers waar ze recht op hebben en waarvoor ze zich blauw betalen: vrede en rust.

Geen opmerkingen: