Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

15 november 2009

Wat zij "leuk" vinden. Met tip !

Goed nieuws !
Wisten jullie dat je er kan voor zorgen dat jullie dochters/kleindochters nooit meer als hoer worden uitgescholden en bespuwd op straat? Ik kan Lucas Van der Taelen alleen maar aanbevelen om voor het geluk van zijn dochter onderstaand artikel aan te kopen op http://www.islamitischekleding.nl/ (ja al zo kortbij verkrijgbaar).

Kristien Hemmerechts daarintegen heeft zoiets niet nodig, integendeel. Ze zou juist als aantrekkelijk kunnen worden aanzien door moslims. Als onvermomde heks loopt ze immers nooit het risico verkracht te worden. En zo dat toch zou gebeuren dan zal ze het zelf wel uitgelokt hebben. Klik op de foto van Hemmerechts, eigenlijk Hemmelinks, de dochter van Karel Hemmerechts (1925-2007), die journalist en jarenlang directeur informatie bij de VRT was.

Zo nu weten jullie door wie de VRT journalisten werden gerecruteerd en opgeleid. Vandaag zwaait daar Kris Hoflack de plak: een voormalig lid van de trotskistische Revolutionaire Arbeiders Liga (R.A.L.) die vooral opvalt door zijn kapsel als dat van een strandjanet, en door zijn politiek correcte nieuwsselectie en dito gasten voor het volk. Bij hem gaat zoals in de trotskistische strekking de Internationale linkse revolutie steeds verder. (PS ook Frank Vandenbroecke SPa was/is daar lid van)
Nu terug naar het prachtgewaad:
In de aanbieding voor een prijs lager dan een jeansbroek of een niemandalletjes-jurkje van bij BoBo: slechts 16,95€ !
Het kledingstuk is wel onpraktisch op de speelplaats, maar kinderen vanaf 1.20meter horen zich al voor te bereiden op hun huwelijk met de door de vader gekozen partner. Op de schuifaf zijn bovendien al eens schokkende blote delen te zien, en fietsen als meisje is toch totaal ongepast.

Wees echter gerust, tegen pedofilie helpt de Abaya (for kids) niet want dat is in de koran en de sharia toegestaan, net zoals veelwijverij. Stel je voor dat het niet meer zou mogen om je dochter aan te bieden aan mature, welgestelde mannen die als geleerde bovendien de koran van achter naar voor kunnen opzeggen.

Overhead Abaya (kids)
Click for bigger view
Overhead abaya (kids)
Prijs: €16,95
Productomschrijving: Een leuke overhead abaya voor kinderen.

Bijzonderheden:

Fabricage: Crepe
Land van herkomst: Egypte
Kleuren: Zwart, donkerblauw en Donkerpaars
Maattabel:
Maat
Lengte abaya (cm)
S 120
M 130
L 140

Tip: De lengte van het kind moet ongeveer gelijk zijn aan de lengte van de abaya. Het liefst iets korter zodat de abaya tot aan de grond komt.
Beschikbaarheid Normaal verzonden na:

Bij interesse: klik op de link in het artikel.

Geen opmerkingen: