Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

22 maart 2015

Laten jullie begaan? Dan zijn de gevolgen op termijn niet min.


Ik zie de uitroeiïng van ons eigen volk met lede ogen aan, de toekomst van mijn kinderen wegkwijnen. Noemt men mij een bekrompen nationalist, dan is dat maar zo. Ik noem het zelfverdediging, en mijn recht op overleven, op een gelukkig leven in veiligheid, vrijheid en gezondheid. En nee, het is niet onze schuld, het was nooit de schuld van de gewone mensen hier, dat ze elders in de stront zitten.

http://www.hln.be/hln/nl/957/Binnenland/article/detail/2258655/2015/03/20/Nigeriaanse-met-hiv-dwingt-Belgie-op-de-knieen.dhtml

Nigeriaanse met hiv dwingt België op de knieën

20/03/15 – 04u34  Bron: Belga© thinkstock.
Een Nigeriaanse vrouw met hiv kreeg in 2007 geen asiel in ons land. De vrouw trok daarop naar het Europees Hof voor de Rechten van de Mens om die beslissing aan te vechten. Maar gisteren, net voor het Hof een arrest zou vellen, heeft ze toch papieren gekregen, plus 7.000 euro voor alle geleden ellende. Dat bericht De Standaard.

Geen opmerkingen: