Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

15 januari 2012

Ik ga ze uitwuiven op Zaventem, echt waar!

Zaterdag om 13 uur drongen een vijftal zichzelf vredesactivisten noemende draadklimmers van Vredesactie vzw  het Air Traffic Control Centre (ATCC) in Semmerzake binnen. Dit is militaire basis waar de luchtverkeersleiding plaatsvindt van het militaire luchtverkeer en de coördinatie tussen burgerlijke en militaire luchtvaart. het controlcentrum ebruikt door de NAVO voor de begeleiding van F-16's die op weg zijn naar Libië of Afghanistan. http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20120114_059

Katelijne Noens van Vredesactie vzw.( weer een vzw, en  gesponsord met belastinggeld, ja misschien ook gesponsord door louche buitenlandse organisaties  of terroristische organisaties) verdedigde hun actie en beschreef de indringers als burgerinspecteurs. (zie verder)Af en toe moeten die vredesactivisten van hun matras komen waarop ze de ganse dag wiet roken, en ander spul, om het nieuws te halen. Zo wordt de kassa terug aangevuld met donaties van de achterban die ze tevreden moeten stellen.

De bewakers van het domein zouden moeten schieten bij inbraak, eerst voor hun voeten als waarschuwing, en dan raak. Daarmee ben ik nog milder dan de meeste reageerders op het krantenartikel die meteen raak willen schieten.
Het kunnen voor de bewakers misschien ook terroristen zijn die onder het mom en met de kenmerken van een vredesactie het terrein en de gebouwen bestormen en willen bezetten. En ook schuwt dat linkse zootje geen geweld als het erop aankomt hun zin en gelijk te krijgen. Een en ander mag blijken uit betogingen die steevast uitdraaien op rellen.
Geen risico's mag de militaire leiding nemen, want wat gaat men zeggen en doen als het eens fout loopt op zo'n basis, in een kerncentrale of op Kleine Brogel? Alvast nu oppakken en ernstig straffen,een persoonlijke boete opleggen, hun VZW en fondsen afpakken/verbeurd verklaren, eventueel hun uitkeringen blokkeren of korten.
Dat links zootje dat met iedereen vriend is behalve met ons eigen volk zal het worst wezen dat onze beschaving straks onder de voet gelopen is door allochtonen met mes, kalasjnikov of bommengordel. Kijk maar hoeveel slachtoffers ze al maken in hun eigen prachtlanden en nu ook al in onze steden.

Links is goed in het bedenken van nieuwe namen. Ze hebben er dan ook ruim de tijd voor terwijl anderen echt moeten werken.
Zo noemen ze zichzelf amelioratief  nu 'burgerinspecteurs'. Geeft deze zelfgekozen titel hen het recht democratisch gestemde wetten en reglementen te omzeilen, waardoor ze zich de facto ondemocratisch gedragen? Als ze inspecteur willen worden laat hen dan eerst een wetenschappelijk diploma van belang halen, zich verkiesbaar stellen als volksvertegenwoordiger, een baan als onderzoeksrechter of openbaar aanklager binnenhalen, of de job van El Baradei als inspecteur van het Atoomagentschap en konden ze zich beter eens zorgen maken over de nucleaire wapens in de linkse en religieuze prachtlanden.
Ze weten dat ze nooit in aanmerking zullen komen voor zo'n job en dat ze geen enkele kans maken verkozen te geraken, zelfs niet in een links gestuurde monarchie als de onze. Dat ze het nooit voor het zeggen zullen hebben is maar goed ook, en daar moeten ze zich, als ze democratisch zijn, maar bij neerleggen.
(Wat ik niet goed begrijp is dat zo'n groepje van misschien een tiental overtreders buitensporig veel plaats krijgt in de kranten, dat ze niet eens vervolgd zullen worden. Het Vlaams Belang, veel groter met veel echt democratisch verkozen volksvertegenwoordigers krijgt  niet zoveel ruimte en wordt vaker weggeknuppeld en vervolgd.)    

Als de activisten  iets willen doen aan de vrede, dat ze dan stante pede hun valies pakken en richting Noord Korea , Iran, Pakistan, Syrie, Somalie en Jemen reizen.
Daar zal Katelijne Noens als vrouw al meteen haar kwebbel mogen dichthouden, en wellicht in een burka gestopt worden, als ze al niet meteen opgepakt wordt wanneer ze van het vliegtuig stapt.
Dus als de haha 'burgerinspecteurs' zo idealist zijn, hun luie reet uit hun groene hangmat willen lichten,  het geweld willen stoppen en de vrede bevorderen, dan moeten ze dat ginds ergens in een zandbak maar eens proberen. Met een spandoek uiteraard , en al dan niet inclusief de betreding van een militair domein.
Noens en Co die bovendien vinden dat geen enkele mens hier illegaal is, hebben nog niet door dat het probleem ginder zit  en niet hier. Ik vermoed dat dit ongeneeslijk is, tenzij met een echte cultuurschok of misschien wel een heuse elektroshock ginds.

Straks lopen allerhande bevolkingsgroepen uit religieuze en andere achterlijke staten nog te smeken opdat wij zouden ingrijpen.
Ik kan haar geruststellen, ik ben dan tegen interventies van ons en de NAVO, behalve natuurlijk wanneer wij worden geschaad en bedreigd.
Dat is wel om andere redenen van tegenkanting dan die van het zootje  'vredes'activisten, want van mij mogen ze daar in die landen mekaar voortaan blijven aflachten en ruïneren. Wat wij ook aan interventies hebben gedaan, wat wij ook in de toekomst zouden  doen: het zal nooit genoeg of goed genoeg blijken te zijn en het zal de waanzin niet stoppen. Ergens denk ik dat dit het noodlot is van de ontspoorde bevolkingsgroei waaraan zij en de hulporganisaties zelf schuldig zijn, om zo terug te keren naar een veel lager natuurlijk draagbaar aantal.
Dat zou gunstig zijn voor het milieu, de natuur en de dieren, en daar kunnen de activisten toch niets op tegen hebben?
Het tegenovergestelde, dat zou pas en beslist een nog grotere, ietwat uitgestelde, catastrofe voor de mensen en de natuur inhouden, nietwaar?
Ik kom jullie uitwuiven op Zaventem, echt waar, maar dan moeten jullie mij dit, eventueel via de media, wel laten weten he!

1 opmerking:

lucky9 zei

Linkse intellectuelen combineren relativisme met betrekking tot plaats met absolutisme maar dan met betrekking tot tijd.

Hun voorouders (van de kruisvaarders tot Columbus) waren grote schoften, maar kijk eens hoe goed ze zelf zijn omdat ze dat durven bekennen! Moedig en bewonderenswaardig dat zo iets is! En moed dat het vergt!

Slavenhandel door de Arabieren? Nog nooit van gehoord mijnheer! Steniging van overspelige vrouwen omdat die verkracht waren? U bent islamofoob! Afslachting van Christenen, hindoes en bhoedhisten omdat het christenen, hindoes en bhoedisten zijn? U bent een vuile racist!
Zo argumenteren linkse intellectuelen.

Cultuurrelativisme in combinatie met simultaan tijdsabsolutime , maar verklaard ex absurdo omdat ze, als ware het een natuurwet, menen te mogen beweren dat dat het westen automatisch abject en verwerpelijk is.

Bij een conflict tussen een minderheid en een meerderheid, kiest de linkse intellectueel altijd voor de minderheid.

Kijk eens hoe goed hij zelf is!
Hij werpt zich op voor de zwakkere die zich weigert aan te passen.

Behalve als die minderheid blank is zoals in Zuid Afrika of Westers is. Geen probleem voor de linkse intellectueel, want dan heeft de wet van het abjecte westen in elk geval absolute voorrang.

Dan kan voor een linkse intellectueel een Vlaamse meerderheid nooit de zwakkere zijn zoals in België, en kan een Joodse minderheid nooit minderheid zijn zoals in Nederland.

Vrouwenbesnijdenis, hoofddoekjes, apartheid, homofielen en seksuele segregatie zijn natuurlijk pijnlijke punten voor deze linkse leugenaars.

Hun oplossing voor deze dilemma's is al even potsierlijk als hypocriet: schoffeer een katholiek! En blijf dat lang genoeg doen tot de aandacht van uw eigen leugens afgeleid is.

Je zou ze voor minder gaan uitwuiven op Zaventem!