Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

31 december 2010

Prettig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar!!

Er is veel om ons te ergeren, niet in het minst het ontbreken van een Vlaamse staat, de islamisering, de subjectieve gemanipuleerde berichtgeving van de VRT, het instituut Kerk en haar pedofiele familie, de toenemende criminaliteit en onveiligheid, de immigratie, het misbruik en sterven van onze sociale zekerheid, de economische en financiële onzekerheid, het grote leger graaiende regimepolitici, de gepolitiseerde klassejustitie, de aankondigingspolitiek, de begroting en staatsschuld, de arrogantie van de franstalige kolonisatoren, de EUSSR enz. enz.

Veel te veel dus, en daarom is het nu tijd voor iets vrolijk. Een filmpje !
Allé, vrolijk, ...dat hangt ervan af  hoe ver je er over nadenkt. Voor moslims is het filmpje haram. Voor een van de hoofdpersonages loopt het slecht af, waardoor ik me afvraag...?!?
Maar ja, humor draait nu eenmal vaak over het ongeluk, de handicap of de domheid van anderen, en daar kan niemand, zelfs het spionnencentrum niet, iets aan veranderen. Youssouf De Witte wens ik geen prettig Kerstfeest, die heeft al een suikerfeest gehad met zijn enige echte 'vrienden(?)'.

Een prettig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar gewenst aan al mijn familie, vrienden en medestanders !

2 opmerkingen:

Lucky9 zei

Voor de rest van dit decennium ook een lucky9 toegewenst !

Anoniem zei

Beste Antoine,
Hartelijke gelukwensen voor de toekomst voor U, en àl diegenen die U dierbaar zijn.
Hopelijk blijven Jullie vooral van ziekte gespaard, want goede gezondheid en evengoede verstandhouding zijn de pijlers van een gelukkig leven,
Fikken. (^_-)