Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

01 december 2010

Peumans op het matje richting mekka

Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) is met de dood bedreigd na zijn deelname aan de VRT-quiz 'De Pappenheimers'. Bij een vraag over de Franse filosoof Voltaire - "Over welk volk zei Voltaire dat het het meest verwerpelijke was dat ooit de aarde heeft bevuild?" - gaf de Limburgse politicus "de Turken" als antwoord.

Na de bewuste uitzending kreeg Peumans namens de Turkse gemeenschap de wind van voren. Er kwamen zelfs doodsbedreigingen aan te pas. Ook op Facebook wordt Peumans aangepakt. http://www.vandaag.be/binnenland/53275_peumans-met-dood-bedreigd-na-antwoord-de-turken-in-de-pappenheimers.html

Met de doodsbedreiging en de haatmails weten we nu dat het antwoord van Peumans het juiste was zelfs al zou Voltaire dit nooit hebben gezegd.


Schiet onze ambassadeur en ons ministerie van buitenlandse zaken boos uit hun sloffen als er zoiets in Turkije wordt geantwoord op een kwisvraag? Natuurlijk niet want niemand begrijpt Turks.

Mocht Peumans' antwoord geweest zijn: "de Vlamingen" dan had er in de belgiscistische kringen en in wallobrux zelfs de loftrompet geklonken en vuurwerk geknald.

Arme Mr Peumans (hahaha), kom bij het Vlaams Belang, daar zorgen ze voor de verdediging van het eigen volk, en moet u niet knielen voor de bezetter.


Erg dhimmie van Peumans om zich al te veronschuldigen voor een antwoord op een spelletjesvraag. Er wordt niet gelachen met Turken, Marrokanen, mohammed, allah, en straks met helemaal niets meer behalve met de vrouw die slaag kreeg van haar man of omdat ze minder erfde of ....


Koop een matje Jan, buk je richting mekka 5 keer per dag en laat je ondertussen verder neuken door de moslims!
Is dat laatste zinnetje niet om te lachen?
Wordt ik nu ook met de dood bedreigd?
Mijn adres: De grot van Ali Baba, Efteling nr 3, Kaatsheuvel, Nederland.

Geen opmerkingen: