Winston Churchil schreef :
'If you will not fight for the right when you can easily win without bloodshed; if you will not fight when your victory will be sure and not too costly; you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a small chance of survival. There may even be a worse case: you may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.'

Als je niet bereid bent te vechten voor het juiste/het recht wanneer je makkelijk kunt winnen zonder bloedvergieten; als je niet bereid bent te vechten wanneer de overwinning zeker is en niet kostelijk; dan kan je tot op het moment komen dat je toch zal moeten vechten met alle kansen tegen je, en er slechts een kleine kans op overleven bestaat. Het kan zelfs zover komen dat je zal moeten vechten wanneer er geen hoop meer is op overwinning omdat het beter is te sterven en vergaan dan te leven als slaven."

16 november 2010

Politiefilmpjes uit Nederland

We moeten niet lachen met de politie in Nederland. Het is immers in dit land al niet beter gesteld, moeten we toegeven.
Maar toch, het kan zo'n deugd doen hé.
Daarom een hilarisch tafereel van 2 politieagenten en 2 politieagentes die een amokmaker willen oppakken, gefilmd door een handlanger, een geamuseerd omstaander of een multiculactivist die wilt laten zien hoe hardvochtig de politie optreedt. Als 4 politiemensen niet eens 1 lastige klant aankunnen, dan weten we hoe erg het gesteld is en zal wettige zelfverdediging wel moeten uitgebreid worden.
Het is geen politie meer maar watjes. Zo zal er om nog meer mensen en middelen worden geroepen, zodat ze straks met nog meer de klus niet kunnen klaren.
Hetzelfde doet zich voor bij het leger want slechts 50% slaagt voor de fysische proeven, komt niet opdagen of is er te oud voor. Waarom dan die lui niet naar huis sturen?
Daaronder nog een ander hilarisch politiefilmpje gemaakt in Nederland. Daarin tracht de politie iemand op een fuifbus te arresteren. Diegenen die roepen zijn omstaanders zo blijkt, niet diegene die filmt. Uiteindelijk dienen een tiental politiemensen uit te rukken, maar geen enkele krijgt de zaak onder controle, terwijl heel de bus hen uitjouwt. Mijn profetie van enkele regels eerder is al aan het uitkomen.
In de VS werd die man getazerd. Punt.
Het is wachten op de belgische filmpjes.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zogezien zijn het inderdaad watjes...MAAR: méér dan aandringen tot kalmte MOGEN zij NIET DOEN van de burgemeester.
In NL worden de burgemeesters NIET verkozen uit de gemeenteraadsleden van de "winnende party" (zoals in dit onland hier), doch...worden politiek BENOEMD door de KONINGIN !.
Het clipje van dat "busincident" had ik gisteren reeds gezien bij Boilingpoints + commentaar v/d reageerders;...daaruit ZOU het blijken dat héél die opgeklopte affair gesproten was uit het feit dat een "zwartje" aan het ETEN was op die bus: duszondigde tegen de "busreglementen".
De bestuurder had hem al de keuze gegeven: stoppen met eten; of afstappen.
De "zondaar" voelde zich gesterkt door vrienden en medepassagiers, en begon te brullen.
Daardoor gsm-de de chauffeur om "stewards", die er,op hùn beurt de politie bijhaalde.
Héél dat "zaakje" was natuurlijk opgezet spel, enkel om de flikken belachelijk te maken (wetende dat zij zich aan strenge orders moeten houden.
Bovenste clipje zal ook wel eenzelfde lolletje geweest zijn.(en wee de agent die de matrak durft gebruiken...niet alléén van hun oversten, doch ook van de opgefokte omstaanders !) Grrrr vanwege Fikken.

A. Griffon zei

Dank je Fikken voor de toevoegingen die een betere kijk geven op de situatie aldaar.